Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma udarala sam se do 35-te,nisam je stedila ,a onda kao polovna roba daj sta das,dobar je i svabo jes da prne nekad za jelom ali ja samo kazem prima prima guuuut i ko carica sam!!
@didy Hvala didy. A ostale djevojke ugledajte se na nju :) ovako razmislja emancipovana zena :)))
znaci njemac dere/cijepa redovno? :)
joj komentara,al je bosanac najjaci,svaka ti cast,ja sam daleko od udaje,ali mislim da danas cura moze da bude \"svoj cojek\" tacno do 25.danas ako si normalan mozes da zavrsis fax sa 23 godine,zaposlis se i taman do 25 se udas,...a ove neke sto pricaju udala se tamo-ovamo,ma mogla si se udat za cara,al nema bolan bosanaca nigdje...bosanci su najbolji momci:))))jesu nekad sirovine,al su ipak face,jer nakon svega niko te nemoze zeznut ko bosanac,ali ni voljet i postovat:))))
Ljudi - nisu vazne godine, nego s kim si! Kad osoba osjeti da je nasla \'pravu\' vezu - tad se treba i udat/ozenit - a nije vazno bili oni 20.godina ili 30. Zivjela ljubav!
@ @Bosanac Djevojko, jos sam mlad za zenidbe :))))
brak je ono zbog čega ćete se sigurno pokajati, bilo da ga sklopite ili ne...tako kažu.... istina je, iskusila sam.. :))
udala sam se s 34 za njemca mladjeg 2 godine, i zivim ko boginja. ovim nasim bi smo bila sluga.
NIKAAAAAD
bi li se ti zenio :D
Izađi malo u grad i nemoj biti previše izbirljiva. Malo flertuj, baci koji sexy pogled i udat ćeš se dok si rekla keks. Jah i napucaj se... Izgled je bitan!!!
@SFRJ Mozda si se ti udala za papka pa imas te komplekse.Moja sigurno nece meni praviti rucak i cistiti po kuci vec cu je ohrabriti i davati joj podrsku da izgradi svoju karijeru. Zao mi te zaista,mora da si neka stara koka koju niko nece.Edukovana zene su meni jakoo sexy ;) tako da ti ta prica kod mene ne pali.Uostalom trazim sebi ravnu a ne neku koja ce u mene gledati kao nekog cara... jadna si.. Za ovu drugu djevojku,ako si izgubila posao i zelis se udati, kakve to veze ima :) posao ces naci kad tad,u braku ili prije braka :)
ja evo imam 25, a ostala sam bez posla,edukovana sam a hocu da se udam. sta da radim po ovoj vasoj glupoj formuli????
@Bosanac papak jedan ;-> seljancicu ces ozeniti, da je deres kad stignes, da ne radi, da joj sljagu odvalis kad zucne pogresno... eeeeeeeeeee. djevojke bjezite od ovakvih pa se ne udale nikada. bolje sam nego sa hajvanom
I dr.kanje je se.ks BIH4EVER!