Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve veze ima kako se ko preziva i ko je cije prezime uzeo kad su se vjencali, bitno da se vole, a sve bi to trebalo da bude stvar izbora. Hoce li neko zadrzati svoje i dodati jos jedno ili ce ipak uzeti ono od voljene osobe. Po meni to bi trebalo biti stvar izbora, ali eto sad se i taj izbor uskracuje. Nego biraj, bezveze.
i sex
Jednostavno, udaj se ili ne udaj se .
uvijek polemika oko ovog prezimena ... nidje vezze, meni nece smetati da nosim prezime covjeka kojeg volim ... a, da, zaostajem ... ko se jos udaje iz ljubavi?!?
Siputuki
Ne, ja ću da budem Fatima Kurtić Pašić...