Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
osoba koja je ''fina'' radi ostvarivanja neke koristi, pa bio to i seks, je sve osim fina.
@clav +
@Trulex jelde da je finoca radi koristi ovozemaljske i onozemaljske u srzi tvog bica?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Naravno, ko je fin, svi ga 'ebu
Fin sam majke mi,ima neka da bi se sexsala sa mnom ? 😠
Sa osmijehom 😃a Oci ne spominju Pa smiji se ti a oci i lice i pokreti tjela odaju covjecije namjere. Kada osoba laze znaci kledas pokrete tjela. Covjek ni jedan nije roden da se smije 24/7.Ako je ljubazan iza toga nesto se krije onda treba se biti mudar i vidjeti gdje to vodi?
mamino zlato.
Ne j3be lijep vec fin hahah
Mislite, ljubazne vise ...bu?
Ne može svaki čovjek biti fin. Finoća je u karakteru, pa prema tome, gluma se brzo razotkrije. Moje je mišljenje, da se isplati biti fin, ne samo na ovu temu, nego inače u životu. Sve je manje finih osoba, pa su se rijetki primjeri finoće počeli cijeniti, ali samo od strane finih karakternih osoba. Onaj ko ne cijeni tuđu finoću i dobre karakterne osobine, po prirodi je loša osoba. Loša osoba može odglumiti finoću, ali kratkotrajno. Fina je uvijek fina :)
evo ja sam npr fin, pozz :)
lijepa rijec sva vrata otvara!
Ne je*e momčić, nego novčić...
biti fin je lijepo to nemozes glumiti to je sirok pojam normalno da ces prije imati seks sa nekim ko je kulturan zabavaniko nije navalentan
Bila je jedna pjesma za djecu: ...kad su Vjetar i Sunce raspravljali ko je jaci, pa Vjetar kaze: E vidis onog putnika, hajd' da vidimo ko ce mu prije skinut kapu s glave... Prvo Vjetar: 'Sto on vecma dva, brije, Putnik vise kapu cuva, I na usi navlaci je.' A onda Sunce: '...S'jalo Sunce ljupko, milo, I putnik je kapu - skin'o.'
@BH_Faraon....sto on vecma dUva, brije...
E onda sam ja baksuz
je to ono ko u jednom textu sto je bilo partnerice im izadju u susret loooool ;D
Samopouzdanje igra ulogu. Okaci finocu macku o rep.
Djaba fin,a pogled kao u djecacica:)fini su za zenidbe,a mangupi satrase sve do sudbonosnog da:)
ja sam fin cijeli život, al nisam zato umočio, već zato što sam bio sretan