Komentari (277)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oro bi te ko njivu
Ovakve kod nas ni ne gledaju. .....
satro bih te ko mraz paprike
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Totalno si moderna macko majke mi :D
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Kupio sam noja, da bih joj ugodio, ko joj je ugodio, jos se nije rodio. Jedno vece rece da sam za nju nula, ode s orangutanom sto voda pit-bulla. Shvatio sam valjda, vise nije moja, pijan hrdjavim ekserom ja rasporih noja... REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzela,aaaa sve mi uzela...
Prijatelju stari stojis mi na k.ri :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ne budi Ker , budi Šmeker !
debilni komentari,ja sam mršava, nemam neke obline, također se oblačim zatvoreno, nikad se ništa ne vidi pa opet se nađe idiota koji te uznemiruju,ne moraš biti polugola da bi privukla manijaka!
To je stvar kulture i odgoja ;)
DAAAMN!!! :) Nema kucanije dok kuja ne mahne repom...
drage djevojke, prosto je logicno da cete dobiti nepristojan komentar na jos nepristojniji izgled. ako vam se npr vidi guzica logicmo je da neko kaze'ebo bi te nesto pitat' haha. licno nemam s ovim problema, i ako mi neko nesto dobaci to je pristojno i slatko, kakva sam i ja sama. nemojte glumiti zrtve kad vam je na celu ona stvar.
daj molim te,ja se oblačim kao svetica neka,štikle u životu nisam obukla, a tek nešto što pokazuje guzicu ali svejedno sam bila na meti ovakvih debila.
i što je na ovoj curi provokativno?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
to ti je amerika sine... sve je ok ako se na dobacivanjima zavrsi,to je bolesna nacija!
podero bi je ko makadam askonu
šta vi žene glumite, nabijete se na štiklu, obučete minjak i izbacite guzovo i sise, pa vam onda smeta kad vam neko dobaci?
svugdje baraba ima, ali koda nas su najvece
*kod
"Hej, mala" je maltretiranje? Blago Amerikancima, onda! Hajde, djevojko, dodji malo kod nas, prosetaj nasim ulicama pa ces da shvatis sta su prava dobacivanja i "maltretiranja"
šta vam dobacuju? Ja nemam taj običan, misliš da bi trebo i ja da počnem dobacivat?
Ja ne dobacujem, kulturno priđem i pitam "Oš se jebbat?" Al zato obavezno kad se pjan po gradu vozim u svom golfu kecu sviram svakoj ženskoj da ih ispoštujem i da im podignem moral jer sam kulturan dečko.
a možda sam i seljačina
jest
...sve sami amateri... kod bosanaca ide udvaranje otprilike ovako: " hej mala...da se upoznamo! Ja sam devetka - da li bi ti bila moja šestica?".... ili... " de bona, što si takva ! - čitava Europa primila euro, a ti ne'š mojih dva'est centi..."
I kažu pokrivene muslimanke potlačene, natjerane da se pokriju, itd. Ne, one samo ne zele da budu na meti ovakvih, svojevoljno. A ko je potlacen, evo, vidi se.
Nije neposteno. Da ne pricam, nuacno je dokazano da muskarci imaju taj "prirodni" nagon prema zenama, osobito onim "oskudno" odjevenim. Znam sta sve vidjam po gradu. Jadno je.
jesam dobro vidio da su SVI crnci?
Ameri crnci i Talijani najvece pickopate i pacenici na svijetu.
s razlikom što i Talijanima uspije zbariti žensku povremeneno dok s ovim nigerima nijedna normalna na želi imati posla.
Ma daj.. to je tako proteklih.. cek da provjerim... milijardu godina.. Sad ona nesto.. hoce da kaze? :) Ja samo vidim self-promotion ;) .. Sad ide neki sitcom? Ne? Mozda odma u neki oskarovski film? :)
zar ima zgodnih Jevrejki?? Ona mala Natalie Portman se ne pika!
Eki Scarlett???