Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stojis s trebom u parku,postavi ti par pitanja,a ti oces da slazes..ne mozes,zasto? jer nemas stolice da \"skočni zglob obavijes oko noge stolice\" al u qrcu!! kad mi je qrcu cejf da slaze slagat ce cak norisu,a da trebi ne slaze..MRS!!
Pa ovi clanci su smjesni..ove pisu neke osobe koje povrsno pisu clabke o psiholgiji..ccc..ne mogu da vjerujem..neverbalna komunikacija je toliko nesigurna da je suvisno i komentarisati ovakve gluposti...procitajte koju knjigu od buzana t.i bit ce vam jasno sta govorim..sramota da izlaze u javnost sa ovakvim clancima
Kakva glupost?! Non-verbalna komunikacija je jednaka kod oba spola! Znaci, nema uopce nikakve veze da l\' musko ili zensko. Ko se bavi s psihologijom, zna veoma dobro citati znakove. ;)
J.BO VAM BH_MURAT SVIM MUSLIMANIM L.JAVU M.TER
budi musko i reci istinu pa kud puklo...