Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma da navedete 99 razloga, ja pi.čke nisam vidio od prije rata
prekjucer sam skoro je.bao, jucer sam skoro je.bao, jbm skoro svaki dan :D
znam da je dobro samo sa kim!!!
nekad mu je bolje i u gacama
Osoba kojoj se ne svidja moj text. Kajat ces se sto si uopste kliknuo/kliknula na to da ti se ne svidja , taj dan kad dobijes infekcije (ako je dobijes) !
Svudje mu je bolje nego u gacama!
...figurativno rečeno, upitniče...simbolika :)
@ .... MAJSTOR?
Zdravlje, zdrava ishrana, sport, a najvise teretana i nije hvalisanje jer je fakat da bih mogao svaki dan bar dvaput i redovno mi se digne na jednu sisaru kojoj ona stvar iz ociju viri ali nikako da \"nabijem pazar\"
...bona, vidiš da je šprdačina :)
I ako muskarac nece kondom, djevojke tjeraj te ga ako znate da je neki jebac i ako znate da ste vi ku*ve! Ti Aida da si razmisljala mozgom a ne s onom stvar dole nebi imala infekciju. Fuj vi koji ne zastitite svoju stvar a znate da sexate djevojku koja nije samo s vama imala sex i znate da postoji veliki rizik za infekcije. O tome treba clanak pisati a ne o ovome!
@lady ...najbolje koristiti mozak :)
Umjesto da se sexate kao ludi svaki dan, pametnije vam je da kondom koristite na onu vasu stvar da nebi drugim infekcije davali! Zbog vas ku*vi sto lazete da ste nevine i tako dalje, fine djevojke stradaju, djevojke koje vode ljubav s svojim momkom a on voljenu djevojku zarazi zbog neke ku*ve. Koristite kondom ako znate da djevojka nije nevina, one mogu i slagati! Infekcije su opasne i mogu kostati cijeli zivot, zato koristite kondom!
fff
Mani te se teorije i zelje za velicinom. Pravi majstor i multitasking cuda cine:)
bla
a sta je sa nama sto ga d.r.k.a.m.o svaki dan,jel to dobro??? :(