Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hocu sigurno samo nema se sta guzit!
Ja bih jos nadodao nekoliko gresaka (iz mog iskustva) koje nebi nikako smjeli napraviti prve veceri !! 1. Nemojte nagovarati da vam djevojka gura prstic u anus (ako se niste prije toga dogovorili) prilikom seksa,..., moze biti pogresno shvaceno ! 2. Ako prilikom tusiranja imate zelju da legnete u kadu i kazete djevojci da se popne izned vas i popiski vas,...., nemojte ni to uciniti (osim ako se niste predhodno dogovorili) ! 3. Isto tako ako imate neodoljivu zelju da prilikom seksa koristite rijeci tipa f.ukso, dro.ljo, jel`ti se svidja kako brato tuca,...., napravit cete veliku gresku (vjerujte mi znem sta govorim) ! 4.Zadnja greska koju sam napravio je bila da sam u ekstazi pljunuo curi u usta (vidio nekoliko puta na youporn, pa hajde da i ja oprobam), reakcija je bila boze sacuvaj,.... ! 5. Isto tako sam primjetio da curama sa youporn ne smeta poslije analnog sexa nastaviti sa oralnim,..., za razliku od moje zadnje cure ! To su moji savjeti sto se tice gresaka u krevetu !
Ko je peder neka unlajka a ko nije neka lajka
Takodje jedna od zeznutih greski je u grchu muskog org.azma izgovaranje imena partnericine sestre. Umalo ne zavrsih sa razvodom braka. Ako nista drugo, obe sam zvekno :))))
KARANJE JE NAUKA !
A Gdje je Džeko u svemu tome?? Vama je zanimljiviji ovi brezobrezluk od našeg dijamanta.
Ja u krevetu nemislim ni na sto zamracim i udaram. Poslije dobijam komplimente.
a covjeku nekad dodje samo da je zguzi,a filmove poslje da gleda
Ma sta ti znas, sta je ljubav.....nick ti bas pase....
@ublehash bravo doktore nisam se ovako nasmijao kako mi je nena umrla :))))
savjeta i sile....karanje je nauka , ovo što vi pišete zna svako dijete u osnovnoj školi :D
SAD ISPADE DA BOSANCI SE NE ZNAJU SE.XATI CCC A DA NIJE BOSANACA SLOVENCI BI DAVNO IZUMRLI. MI SMO IM POPRAVILI NATALITET PA BAR ZA 80%...
A gdje je tu ljubav?
Desanka majka. Najzahvalnija. Ne s.e.r.e, suti i uziva. Ugledajte se na nju.
Ma VI niste pi*ke vidjeli....jedino u filmu!
Ja koliko sam shavatio, prvo trebam da odem u teretanu da bih bio FIT , pa da bih mogao dobro da zigujem :D zato odoh da nabacim fin izgled tijela u teretani da oborim s nogu svaku trebu i uz to da je odvalim i DA ME PAMTI !
A koji su koraci u zadovoljavanju Desanke Šakić