Komentari (211)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neki dan,nesto sa zenom ,prica tam vam,,kaze ma kakva ba nasa zaljubljenost,proslo je to sad se gleda da djecu podignemo,nase je kao proslo.. E jutros kad ustane pa vidi da nema ni cvijeca ni poklona ,nek se pita sto...nis draga vise zaljubljen ,nema vise Valentino troskova za mene..
Nadji neku koja slavi valentinovo. (to su ti obično SDP-ovke, čisto da znaš gdje da se orijentises)
Sva zaljubljenost u braku nestane kad jedno od bračnih drugova prvi put odluči da pusti goluba pod jorganom. Tu prestaje zaljubljenost, a počinje ozbiljan život :)))))))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
- Gospođo znate li šta je 14. februara? - Osmi maaart. Hahahahahah A i meni ovo dvoje od iste važnosti.
Zena je razbila :D
http://youtu.be/oId_n4yty6Q
samo se volite i karajte...
Muslimani ne slave Valentinovo, oni slave Bajram sa 7 jegera, haha
Suljo!sta si uzeo Fati za Valentinovo? uzeo joj 100 maraka ;-)))))
Da je Sabahudinovo ja bi slavila, ali ovako .. nou
Ne razumijem šta ima neko slavit Valentinovo. Ili kad kažeš da je Sabahudinovo slavila bih. Kad imaš voljenu osobu voliš je svim srcem i zaljubljen/a si u nju / njega svakog trena. Ne treba ti jedan dan u godini da bi to proslavili i pokazali svoju neizmjernu ljubav. To pokazuješ svake sekunde, minute, sata..
Salim se jarane, salim se :) Ja imam voljenu osobu i svaki dan mi je dan zaljubljenih.. Vidim paljbu gore opalili po Valentinovu, pa se nasalih, ne pali se odmah :) Slazem se u tome sto pises, stopostotno, tako da no sikiriki ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Luna je popularnija na klixu vise nego Rihana u Americi...
Ubacim ga za wWw!
Jedna KITA za moju bišćanku :)
Kakvo valentinovo , ja sam musliman ... ja svoju djevojku volim svaki dan i stalno joj kupujem pokloncice - ne samo za calentinovo
Vjerovali ili ne,da nisam procitao ovu vijest,ne bih ni znao da je valentinovo.
Cisto pomodarstvo...
...život je maskenbal..svako se krije,ako u sbe siguran nije...uh...to je neki drugi ..paganski običaj ..sorry....
zasto kad to kazes paganski treba da zvuci lose? Kao da je to dovoljno da je nesto lose.. mozda se kod nas paganski povezalo sa pogano.. pa zvuci kao prljavo :)
objesili covjeka na ovaj dan, i stoka nasla da slavi!!!
Sretno ko "slavi" :)