Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
razvode se zato sto su se za*** prilikom odabira partnera i sto su mislili da je brak holivudska bajka a ne jedna prilicno teska,turbulentna obaveza koja prerasta u pakao u slucaju odabira osobe kod koje si gledao izgled a ne karakter
Muškarci podnose zahtjev za razvod gotovo isključivo, ako nađu "bolju" koja ih pritisne na to.. u suprotnom ne žure, jer znaju da ih čekaju administrativni problemi, alimentacija, podjela imovine, samostalno obavljanje mnogih aktivnosti, koje su prije dobivali gratis..
danas niko nikoga nezeli da trpi, ljudi su postali previse sebicni i stavljaju svojh ego ispred svega ostalog, a za uspjesan brak je se potrebno zrtvovati
Sama riječ "pab" upućuje koliko je ovo relevantno za naše područje. Bjaži. Mogu i ja prevesti izvještaj o istraživanju npr. s Kambodže, plaho će vam baš dati uvid u stvarno stanje na našem terenu. Istražujte malo dragi novinari, lako je prevesti ili preuzeti članak i podmetnuti ga da ga raja tumači kroz lokalne okvire.
...razvode se jer glupaca nece da mu ga fino pop.usi kao sto je to vidio na pornicu...a to mu onda uradi neka sa posla ili tako slicno...i eto puca brak :-D ili zbog para... to dvoje :-))))))))))))))))))))
a sto je glupaca?
...pa nece da se prilagodi konkurenciji :-) prosla su vremena kad se udas napravis dijete i odmah dobijes sto kila :-D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Znaci prijatelj mi kaze da nekog volim,ja se zaljubim,drugi mi prijatelj kaze da je ne volim vise,ja se odljubim..........
Mozes gledati izgled,ali znaj,sa karakterom i odgojom ces zivjeti.
Razvode se jer zele da prozive ostatak zivota bez zvocanja i prigovaranja konstantnog...
Brak je prevazidjen.
Sto to?
Zato sto ne vrijedi vise nista, obicni ugovor, nista vise. Kao takav je nepotreban i prevazidjen.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Da
Ova su istraživanja stvarno dosadila, čuj razvode se zato što to rade i njihovi prijatelji,.....pa nije to košulja, ili cipele,...pa hajd' nek' bude k'o u prijatelja,....!!!???
za sve je kriv tom sawyer
Eto, sad saznasmo da su muskarci povodljivi... Hvala klixu na informaciji... Ali ipak , imamo mi svoja,vec formirana, misljenja:))
Kako koji muškarac !
E moj burnic... Opet si u pravu...
PRIKAŽI ODGOVORE (34)
nidje veze all'ami
Kakav je ovo super smislen članak, samo da čovjek otupi od njega
Muškarci se razvode, zato što im supruge svašta 'rade'.
ili pak 'ne rade'?
ne rade njima nego drugim muškarcima...mislim 'ono'
PRIKAŽI ODGOVORE (4)