Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
20 god. braka, jos uvijek se volimo, normalno da nije kao prva godina da se stalno drzite za rukice , ali jos vlada obostrana ljubav. Posebno kada su djeca veca i imamo vise vremena za nas dvoje.
Nauka ? i Sunday Times zajedno sa Sarajevo-X !!! Nauci svaka cast. Ali kakve veze imaju Sunday Times i Sarajevo-X sa NAUKOM ? \'NIKAKVE , bezbeli.
Ljubav postoji ali poslije niza godina ljudi se mjenjaju i odrastaju skupa, i naravno pravu ljubav treba njegovati i ona je bezuvjetna,muskarci nisu ljubomorni na djecu nego njima nekad bas kao i djeci treba malo paznje i poneki kolacic nije na odmet....biti prava zena i pravi covjeka uzima dosta truda i ulaganja i sve se to nakraju uklopi u ljubav a sexualna strast to je nesto sasvim drugo toga ili ima ili nema ili nekad naleti zavisi heheh
vatra što se gasi među nogama....hehehe :))))
@ozenjeni;hahaha u pravu si,nikad se nezna,sve je moguce!!!!!!!!
Ne brini \"udata\" mozda naletimo jedno na drugo,pa se dopunimo ponekad?!haha
tacno je da \"ljubav\" blijedi,nije isto kao na pocetku(vlastito iskustvo).moze biti da nisam nasla pravu ljubav ko\' sto neko rece,ko\' zna.
U braku duze vreme,deceniju, i svaki put kad se volimo napravimo dete, znaci dvoje dijece znaci voleli smo se dva puta!? Zavidim \"seicima\" i njihovoj poligamiji.
u braku sam vec 4god. mogu vam reci da je LJUBAV ovisnost o osobi.Ispocetka smo imali simpaticne ljubavi,ali vec sad kad su djeca dosla pocelo je blijediti.Ljubomoran na svoju rodjenu djecu.ISK.RECENO LJUBAV NEPOSTOJI
Drugi brak a proslo vec tri godine,ja se osjecam isto,volim je bas je ono volim,a ko zna mozda mi je i kakve sihre napravila
Prava ljuban NE. Znaci, ako osjecate da kod vas ljubav blijedi, mozda niste nasi pravu ljubav!
Ma nikad se nemoj zaljubiti, isplati se bolje. Evo ja sada vrtim 3 zenske oko prsta, i boli me, kad god sam bio fin posten iskren, pogazen sam bio.
Ljubav ne postoji - postoji samo hemijska reakcija u organizmu :D
hvala Bogu, dakle moci cu se azvesti bez posljedica za koju godinu
To je sasvim normalno. Poslije izvjesnog vremene ostaje prijateljstvo i navika i mementosi sto povezuje parove. Covjek je zivotnija, a to mnogo govori.