Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cringe
koje preseravanje. kod ovog će i svadba koštati pola miliona, da bude skuplja od komšijine. čim se i ovakve stvari rade za instagram i popularnost, nema tu iskrenosti.
Sto vise preseravanja to kraci brakovi, cuj "marry me" 😂😂
A gdje je tu Brus lii?
E moj jarane nisi svjestan koliko si n a j e b o tek sad u zivotu. Ima da se kajes citav zivot 👏🏻
🤮
Razvod već kuca na vrata
Garant vozi Audi
E moji mladenci, to su posebni trenutci I to se ne dijeli ni s kim, cuva se samo za sebe, za po stare dane da se sjecate I pricate o tome... Da imate sta pricati djeci, unucima... Zato danas niko ni s kim ne prica pa ni djeca s roditeljima, nemaju o cemu. Kako god mozda grijesim u svakom slucaju sretno da bude, ja licno bi to momce uradio na nekom lijepom mjestu, nasamo sa svojom izabranicom... Poz
Da ulazim u tuđe odluke? Ne! Ali zaista ne bih dao nizasto na svijetu svoju jednostavnost uz prostu rečenicu: " Mislim ženo da je vrijeme da se prestanemo 'čekati tu i tamo', i da uplovimo u te bračne vode". Onako sami, bez ikakve pompe. Danas? Brak i dalje teče a djeca rastu. Toliko!
Jadno i nesretno Bas nekoga zanimate ti i ona. prevarit ce te cim izleti lovator u bmw 7, ili ce te varati jer si pglu i nikad neces skontati... dok imas love bice tu
momcina se udao
Meni je ovo bas cool. Nekada su ovo radili pravi mangupi od momaka. Nije ovo nista papucarski ovo je muski. Iznenadis je i zaprosis zene to vole one sanjaju o tome to im je u prirodi i to je sasvim ok. Da je vise romantike i ljubavi svima bi nam bilo bolje. Sretno mladenci.
Jadno svoju sreću drugom pokazivati ili su nesretni ? Vidjeti ce za koji mjesec
Mlada se rasahla od sreće ko stara straćara. Mladoženja je neinventivan.
Straćara je obično stara a i ti si obično glup. Ti nikad i nećeš bit mladoženja
333444, ti si uvijek tu kad treba hinjiti i cviliti, kao i obično. Dao bih te sinu, da te izmariše i izvuče za uši, a onda bih te ja popišo po petokolonaškoj labrnji.