Anketa u Velikoj Britaniji
0
92% žena priznaje da redovno masturbira
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Š A M A C Ne to, nego ih nespretnjakovići loše je_bu lošim alatom.
To se trazi :)
Pa sta nek se diraju, I ja ovog mog \"Sultana\" pored redovnog sexa bacam u nesvijest bar dva puta dnevno...
A otkad redovan seks isljucuje masturbaciju?
@curica to je moja slika ako zelis javi se na mail i napisi mi broj telefona http://www.facebook.com/people/Haris-Kapic/1000776970?
I OVO JE GLOBALNA KRIZA JEBACKA.
trljaju macu
TO JE TUŽNO,JER SE NE JEBU
Svaka cast Idealna,ali to nije slucaj kod Atlete. Pre bukvara sam jos citao \"kama sutra\"...
pa moraju se samozadovoljavati kad vecina muskaraca misli samo na sebe a zeni kako bude....
ja bi tete prvo nasapunjo a onda kurcem ispiso bruno. zna li ko sto se onih 8% ne zadovoljava? pa primaju ga tolko da nemaju kad.
Atletski gradjen frajer sa adekvatnim \"alatom\" pruza sve usluge samo zenama,striktno konfidentno. Sifra \"bijela ladja kod Neuma\"....
Sto ti je reci nauka, vidis bolje ti je danas mastrubirati inace mozes postati sexualni ovisnik ha ja....pa se samo zajebajite
Tih 8% je slagalo
ajde zigolo postavi slicicu negdje.. mozda se i javim :P