Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
materinu
zar ne kontate da sa x sada radi sa market ba , i ovo je trik ..muzicki instrumenti, kucni ljubimci- sve kategorije iz oglasa..
zaboravili najvažnije: posadi sam.
majko mila oni ni ne gledaju kad prave clanke nego imaju bot-a koji kupi i google translateuje sranja sa americkih stranica .. najbolje je kad napisu \"izvedite svoju ljubav u vijetnamski restoran za dashak romantike\" pu mamu im gdje su oni vijetnamski restoran vidili u BIH. @072 ogrebotine na cd/dvd-ovima se mogu popraviti jer ta ogrebotina ne unisti unutarnji sloj koji sadrzi podatke vec unisti vanjski plasticni zastitni sloj i onda kada laser pokusava citati kroz taj sloj zbog ogrebotine prelama se snop lasera i nemoze pravilno procitati na tom mjestu. popravke rade tako sto se ili zamijeni citav sloj (veoma tesko) illi popune i izglacaju ogrebotine tako da je citanje lakse.
Na kraju ti to sve nabroja
\", jer postoje načini da se ogrebotine uklone i da CD, odnosno DVD ponovo proradi.\" Stvarno pišete gluposti. Koji su to načini??? Ne kupujte nov auto, jer postoji mogućnost da se stari pretvori u novog mercedesa.
Ovdje jos samo fali preporuka za kupovinu polovnih KONDOMA, eto!
ovo su skinuli sa yahoo-a :))))
pa da ovu novinarku sa sarajevo-xca treba poslat u Hostel a prije je napalit
Tesko vi mozete ovo da shvatite ako ne zivite u Americi, ali tekst je vise nego dobar za tamosnje amerikance.
\" DVD-ji \" su najbolji!!!!!
nikad nista gljuplje nisam procitao... trebali ste jos stavit ako vam treba nesto od 200 km a ima da se kupi za 10 km onda kupite to od 10 km
S koje stranice ste ovo Tita vam preuzeli? Zar baš sve bukvalno skidate?
Eto, ovi Amerikanci izmisliše toplu vodu. Možda je nama ovo smiješno, ali će zaista pomoći mnogim tamošnjim stanovnicima.
igre nove kupovati??? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA nisam se odavno ovako nasmijao