Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li neko pohapsit ove što sje8aše Bjelašnicu, a sad na Igman i Visočicu zinuli?!
Ma Denis će to riješiti otvorenim pismom
da debili ne idu gore i kupuju ne bi je sje8ali, sve je to moj jaro povezan.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Odavno nisam vidio ružniju građevinu.
Ne odavbo da nisam vidio, već nikada nisam vidio ružnije zgrade.
Dobro sam, čudo moje. I kada nisam, ti to ne smiješ znati. Iz sehare sjećanja izvučem neki od tvojih zagrljaja, pa njime dušu, ko šalom ogrnem. Da se na promaji samoće ne prehladi. Dobro sam, čudo moje.......
😔
😔😔
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
najbolji.je ovaj s pitanjem kako ce sprovesti kanalizaciju? znaci moras biti potpuni degenerik da to upitas i nama klix to prenosi kao informaciju.
Ovako klix pokišava oprati kabadahijsku gradnju po našim planinama i tako direktno biva odgovoran za trend neukusa i šunda u svakoj društvenoj sferi
ovo su naučili od sandžaklija, oni kupe 100 kvdrata kad sutra tu kuća od 400, pa sta je problem
Vi se smijite,a covjek ce uzimati kes za ovo,i to debel,jebe se njemu za sigurnost.
10 apartmana * 50 evra pa raćunaj
Dodikov dildo.
Srbende i Bosnje , sve arhitekta do arhitekte , ono kao izucilo skole i pita se moze li ....
Sigurno mu opstina prodala parcelu od 50 kvadrata. I onda gabariti na zemlji ne izadju iz parcele ali drugu etazu napravi 100 kvadrata. Cisto koristenje rupa zakonu. Radim u katastru i ovo svi rade (naravno sef urbanizma bude saucesnik i potkupljen)
Marka Zvaka - Bahati investitori pogledajte na YouTube na ovu temu :) :)
u Njemackoj sam 5god...zivim u blizini Njemackih Alpa i dosta vremena provodim na raznim vrhovima. Ovo u DE na planini ne postoji, samo mrtva priroda i ljepota. OK postoji objekat koji oni zovu Hütte, tu se moze jest, prenocit i to je to, a ne nase unistavanje svega i svacega
Gledao sam slike Zlatibora i na žalost, nepovratno je uništen. Seljakluk na kvadrat. I Berilo se trudi da to stigne na Bjelašnici.
Klipani jedni mutavi... pa valjda je ovdje jasno da je prostor na površini ograničen i arhitekt je pomoću armatura i betona napravio vrlo jaku podlogu za veliku zgradu. I uopšte nije ružno tetku li vam vašu mutavu zatucanu.
Pusti to KICK.ASS , znas da smo strucnjaci u svakoj oblasti )) Ja cu im uciteljicu , da prosti fini narod ..
Isto kockasto lizalo jbt
Krivi toranj u pizdi materinoj da prostiš.
Kao da je u Minecraftu projektovana.