Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je život...manje više objekat...lokacija je ono TO...
toliko ja otprilike dam za heftu kad ljetujem na Jadranu
Boris muflon naso sebi koku i kara je u egzoticnom mjestu o drzavnom trosku dok mu se drzava raspada. Yebo mamu svoyu debilsku.
Zaviri prvo u svoje dvoriste prokleto mafijasko pa onda o drugim pricaj skotino
@ DernekBa Moje dvoriste je sada trula Britanija koja mi uzima pare za platu klovna Borisa i odmor njegovoj ravi, idiote glupi. Kako si glup ni to nisi u stanju da skontaš konjino brdska. Jesil' emotivno vezan za Borisa? Daješ li mu guze da te tako dirnulo?
Boris Johnson dok je bio gradonačelnik Londona, 4 godine ljetovao u vili Stolovi nedaleko od Kleka.
Lijepo je, baš za odmor, ali daleko od mora. Kad sam na moru, hoću plažu pod prozorom.
Zato sto si ti iz Bosne i hoćeš plažu za 20eur pod prozorom a Borisu iz Londona ne smeta sto je daleko od nje i to za 22000 funti.
@gooUser…139 puno je 20 eura, ima li šta jeftinije za nas iz Bosne?
Zavirio