Idealno za odmor
24

Zavirite u luksuzno imanje u Marbelli na kojem ljetuje Boris Johnson

D. B.
Imanje u Španiji na kojem ljetuje britanski premijer Boris Johnson idealno je za odmor, a dokaz tome su fotografije koje barem djelomično otkrivaju njegov izgled.

Imanje pod nazivom Torre Tramores se nalazi u španskoj Marbelli, a upravo ono je izbor britanskog premijera Borisa Johnsona i njegove porodice. Ovo imanje je dostupno za iznajmljivanje, a košta najmanje 22.000 funti sedmično.

Torre Tramores čini velika kuća s prostranom okućnicom uključujući privatne vrtove i šumom, a njegova lokacija je zaista bajkovita. Zbog te činjenice brojne poznate ličnosti posjeduju imanja u blizini.

Gostima je na raspolaganju nekoliko bazena u kojima se mogu rashladiti tokom toplih dana, a također mogu igrati tenis na privatnom terenu. Imanju se može pristupiti i helikopterom jer posjeduje heliodrom.

U okolini se nalazi mala organska farma, čisti izvori vode i potoci, a sve to zajedno formira životopisne pejzaže. Gosti se mogu odmarati na ležaljkama, sunčati, ali i "sakriti" u hladovinu.

U unutrašnjosti vile postoji prostorija za zabavu, odnoso za igranje igara i gledanje TV-a. Također, tu je sto za stoni tenis, pikado, bilijarski sto i drugo.

U vili ima dovoljno mjesta za 18 osoba zahvaljujući velikim spavaćim sobama i apartmanu.

Velike i dobro opremljene kuhinje su spremne za kuhanje, kao i udobno opremljene prostorije za odmor i druženje. Dio imanja su i prostrane terase sa stolovima i stolicama.

Gostima je na raspolaganju kuhar, kao i osoblje koje se brine o čistoći imanja.