Interijer liči na Appleovu prodavnicu
65
Zavirite u dom suosnivača Applea Stevea Wozniaka
Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja sirotinja, ni za cilima nema...
sad tek vdiim koliko sam jadan umrijet cu o ovoj jadnoj zemlji !!
@Okice zelene, ne volim bas sve ali kad si vec napisao/la nek ti bude... Hajd cao:)
Znate sta ja vas sve volim!
@@seljacina, I ove zavjese u firange,bili bi zadovoljni,to za sulundar si u pravu,dalo bi toplinu...:)
jes vala tgako je fale mu I sulunari na elektricnom sporetu...
@ seljacina, U pravu si ,mogla bi i koja ponjava da se baci:)
a gdje je ovdje tepih? gdje je namjestaj? pih-nista ovo ne valja....
Al me nasmija :))) Pa kako mu da izvines prodju sve one bljuvotine sto se ovi nasi cascavaju? Treba njemu sito i raseto kolko ja vidim:)
...loše bi se ovaj "programer" proveo iod mene...paceraj čisti...a riječ "o.s.i.s.a.n" je zbog pojma "s.i.s.a"...
Uptrijebila sam rijec o9isan eto zato. Sta sve kroz filter prodje,nije bas toliko ,,pametan":)
@okice ...softver filtrira zabranjene riječi...npr. a.m.a.t.e.r moraš pisati sa tačkicama, jer "pametni" programer zabranio pojam m.a.t.e.r, valjda zbog glagola :))
Los Mačkos ili Los Gatos je jedna tako fina mirna carsija i sve je onako u Evropskom stilu I tamo skoknemo mi bosanci I hercegovci redovno vikendom najvise zbog djece...Ima povelik lijep park sa malim jezercem I pejsazom ali i geografski podsjeca me pomalo na Ilidzu ( ali bez vrela Bosne)... Wozniak je raja od covjeka I redovno se moze vidjeti u lokalnim kaficima gdje uglavnom navrati na Harley Davidson-u a sto se kuce tice nije problem u contemporary ili modernom pomalo hladnom style.. .Ljudi kazu da covjek voli promjeniti lokaciju... I neko spomenu Los Altos Hills koji je za Los Gatos nedostizan u svakom pogledu...mislim da tu Bosanaca nema a u los Gatosu ih ima sa tendencijom porasta...eto toliko...pozdrav iz San Jose-a ili daljinkski 5 kilometara od Los Gatosa...
Eto ovo pustise,yebe zbunjen normalnog...:)
Sta je klixovci? Koliko trebam komentara napisat pa da ih pustite? I vasa dijag. Je licemj3 rstvo...ajd mars
...bolje reći, dijagnozu :))
@okice ...moj plusić :)...za istinu :)