Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je ba ovo?? sve neka ahromatska tematika, vrtici treba da budu sareni!
Vidi se da su djeca crtala.
Slažem se u potpunosti sa samko.sakic1 danska ima svoje prednosti i mane. Naši bi mogli puno toga naučiti. Najveći problem našeg društva je pohlepa zavist omalozavanje lopovluk itd...
Zivim u danskoj 24 god i po meni je najbolja zemlja na svijetu za zivot, putovao sam po citavom svijetu i svasta sam vidio ali je Danska po ekonomiji sigurnosti ekologiji svatanju za zivit je daleko najbolja zemlja.danci su izuzetno vrijedan narod, sprdmni su svakome pomoci isto tako nerazbacuju se i kad imaju milione na zemlji su cvrsto sto se nas nebi rekli ba balkanu. Od danske bi puno mogli nauciti sto se tice sve a najvise postovanu obicnog covjeka ovdje je svak isti bio seljak inzinjer doktor politicar itd skoro nema korupcije a porez se mors platiti dok pogledajte situaciju kod nas.
@samko.sakic.1 Kako mogu doci u Dansku?
kako sterilno i crno. Scary
vise lici na zatvor.
Kazu mozes kupiti vrtic u IKEA-i. Samo sklapanje je hebeno.