Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ako vam nije priša, samo da povučem investments iz sarajevskih piljara. plaćam, ne pitam. zaokruži na 50 da se ne kusuramo.
Treba li krečiti posli njiha?
posle njihaaa treba krecit garant..
Prelijepo, nista previse sve umjereno i onako tamam. :-) Bila bi uzivancija boraviti na ovakvom mjestu bar i neki kratak period. :D
sa jedno deset sobarica, cistacica i kuvarica.............ja bi tako mogla citav zivot :)
@mirrorce hahah Ko ima para za ovaku kucu ima i za sobarice, kuharice...... A ko ne bi mogao tako cijeli zivot. :-) Hahahah Uzivanje i ovako pogledati pa se samo zamisliti tamo. ;-) Prvo sto bi isprobala je ono kupatilo, uhhhh heheheh ;-)
perverzija... da imam pare sad bi kupio
jao kupatila, jao kupatila.........jaoooooo.............zaista jedna lijepa vila..............na jos ljepsem mjestu
Bake, vidi ovo za 8 mart ženicu da iznenadiš?
...jes, pa da sebijica spoji dvorac sa monakom i reformiše kneževinu u izvorni ranokršćanski begovat.
molim vas gdje se moze rezervisti viewing :P ..