Horizontalni tuševi uskoro u prodaji
3
Pripremite se za tuširanje u ležećem položaju
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su Crnogorci davno izmislili
super! samo još da proširim kupatilo za dodatnih 20 kvadrata. kontao sam da ga spojim sa dnevnim boravkom pa da dobijem jedan veliki prostor za jutarnje ležeće tuširanje. a i koji će mi klinac dnevni boravak? ha ja!
Daj bree...pa vecina srba nemaju sapun i dnevno se peru s ledenom vodom i to brzinski tus...ali dzaba kad smrde kao beli luk. ps. Ja samo volim pennise od bosance. :)
Uppps...da me ne vidi TATA :)) hehehe
A u srba jos manje, jedan sapun koristite godisnje. Oda, ja ne lupam kao ti, vec je istrazeno.
Apelujemo na sve koji su se prijavili na renesansna kraljevsta (kraljevstva.com) da prestanu igrati igricu jer se na njoj nalazi veliki broj virusa koji su opasni po vas racunar ! Hvala na razumijevanju !
ovo za crnogorce :D
Ako moze meni ova sa slike, tus mi ne treba, hvala i dovidjenja.
valjda uz ovakvo kupatilo dobijemo nekoga da nas nasapunja?? :)
mi sr.bi se nikako ne kupamo...gori smo od cigana
da se ne lazemo,vecina se u bosnjaka jednom hefticno kupa i to nedeljom hehehehe
Ne valja ovo nista. Ja bih tu zaspao tako da bi me posle sat vremena probudila ledena voda a da jos sa kupanjem nisam ni poceo.
sta vise nece izmisliti :S ionako smo dovoljno lijeni -.-
ko mejt - priprema
treba na slici 3 metra
@bosanceros... ne mogu pricati o pravoslavlju posto nisam kompetentan, al isto tako kad mislis da ispadnes smijesan,moras dobro poznavati tu tematiku... ne mozes uzimati abdest ako nisi prethodno okupan...tako sada eto znas.. a sto se tice clanka i proizvoda..ovo nije nista novo..ovo mi vec imamo u gasulhanama :D
Bravo , ovo mi se sviđa :D