Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne stavljati previse praska prilikom pranja, ne pretrpavati masinu, smanjiti broj obrtaja kad se peru kosulje i slicne osjetljivije stvari, po zelji dodati malo omeksivaca, jer nam je voda uzasno tvrda, ne susiti ves na jakom suncu i predugo. Kad se osusi, pa i ako se nema vremena za peglanje iste sekunde, ostaviti na vjesalici da se ne guzva dodatno. E, tek onda ovi savjeti.
znaci mokra sam od peglanja🥵de uradi ovo,de ono,u medjuvremenu peglaj,stavi ves u masinu,napravi dorucak,misli sta'š za rucak i veceru,istusiraj se....umorna na posao idem