Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Satovi ne rade odavno , krevet zbog zurbe na posao obavezno ostane ko da je krava lezala , imam i sasušen kaktus 🤣🤣🤣 a stolice jarane su od starosti se pocele da ljuljaju
Gajba pive ali prazna .... nema goreg jada ....👉🍺😂😂😂😂😂
Imam kaktuse, ali obozavam ih i ne mogu da ih se odreknem tek tako, takodje cesto mi se desi da mi neki sat u kuci ne radi, a da zaboravim da zamenim baterije. Sve ostalo je nadam se ok, sada bih u dnevnoj sobi postavila na jedan deo zida stanglice od prirodnog kamenstruganika. Nadam se da ce to biti po feng shui-u.
Ajd sve, ali ko još drži otvoren kišobran u kući😅
A prazan frizider je ok
A da vam ja kazem istinu, a ne praznovjerje. Drzava koja ima Dodika, Baketa i Covica, tj politike koje oni presonalizuju neće napredovati milimetra dok Svijet postoji, a vi sada vidite. A element drzavnosti izmedju ostalog čini i narod, pa vi sada vidite gdje ste i kuda idete.
...pisete gluposti.
Ja sam na..bo, pravo, al ozbiljno... kod mene sve ovo imam u stanu, osim kaktusa. Vidim ja da nesto ne ide kako treba, a ne znam zbog cega, sad je jasno. Iskoristicu novogodisnju noc da sve ove stvari pobacam.
Oplakah😂😂😂
Debilizam.
Ajmo opet sad malo o horoskopu, pa malo kako treba trcati tri kruga oko kuce sa lavorom na glavi.. to je pravo novinarstvo.
Kod mene svi satovi pokvareni, jedine biljke koje imam su kaktusi, a i oni su sasušeni.
sve imam i jako sam uspjesan
Nama svakako nema pomoci nama je najveca nesreca nacionalizam da to iskorjenimo ni polupano ogledalo nam nebi smetalo
budalaštine
Zna li iko šta nekad zna da lupi u ormaru i zaškripi???🙄 moja stara kaže da odmara drvo🤣 šta god da je nekad mi nije svejedno proći kraj njega