Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trazi se djevojka koja ima 7.686 eura.. da zajedno brojimo ribe u akvariju prije spavanja... Ja imam jedan euro,dovoljno za opkladu..
Heh,da.. Skuzila si smisao! Nisi trebala napisati zadnju recenicu...Sad kad navale,ko sve moze ovo prisutiti sebi,od politicara pa do iz opozicije kriticara... Inace,ja nisam dobio ovoliko pluseva na Klixu..Koliko kosta jedna noc...;D
Meni je inače fetiš da me gleda raža dok guzim.
uhvatila bi me klaustrofobija
Ako može meni koja noć bez tog 24 karatnog zlata u sapunu i bez batlera 24h, jer kako ja vidim skupo će mene ovdje koštati taj broj 24.
Klixovci se lože na Dubai.
Ovde izvedi koju god hoces,i tvoja je 100% :D
Ovo jest da je prtelijep dozivljaj, ali je cijena ASTRONOMSKA
Ko ima masla i muda maze.
bolest modernog drustva nametnute nepotrebne potrebe
Nepotrebne potrebe - da, ali jos uvijek ok, tko moze i voli - nek izvoli. Ali serviranje torti, jagoda ili prodaja toaletnog papira sa 24 karatnim zlatom granici sa zdravim razumom. Sta reci o tom?
mozel cener, ja imam cenera al kad boljem razmislim nedam vam ni cener, sta ja mogu sa cenerom, vise nego neko sa feslijom
gluposti tolike pare dati za jednu noc
Bio prosle godine u septembru u ovom Hotelu i stvarno sve kao opisano. Ako Bog da ide se opet uskoro. More izgleda super ali problem su meduze ima ih mnogo a i voda preko 30 stepeni. Raj na zemlji. Aquapark je haos, potrazite na youtube Atlantis the palm aquapark. Na piramidu nisam smio :-)
ovdje je dobro kenjati , izađe sve iz tebe kad vidiš crnilo oko sebe
E bas vam hvala, sad mozemo fino oci da "parimo" malo. Ba ste divni. :-)
ma ovo je karna za holidej in