Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odlicna lokacija za snimanje nove epizode BE HA TE BEBA
Naizgled dobro ali je zakljucak ovaj: - Privatnosti nema (osim u WC-u) - Stvari razbacane (npr, biciklo, itd.) po prostoru pretstavljaju prepreku i opasnost u slucaju hitne evakuacije - Igre i ostali nacini \"opustanja\" su tu da bi produzili radni dan i temi doprinjeli vecoj kolicini rada Iako je gore navedeno relativno negativno (-), Google je poznat i sa tim da ima obdaniste na radnim prostorima (+), pametan kalibar zaposlenih (+), i odredjen broj radnih sati (20% ako se sjecam dobro) koji zaposleni mogu da koriste na bilo koji nacin nevezan za konkretan projekat na kojem rade (tako je nastao dobar broj google-ovih servisa koji nisu bili planirani na corporate-nivou) (+), cistionice na poslu (+), odlican plan za zdravstveno osiguranje (+)... Sve u svemu, vrlo bih rado radio za njih ... kad bih samo bio dovoljno pametan (-) :-)
nasred firme soba,a nasred sobe biciklo .
koji srbi? kao sto sam rekao, srbi se prestavljaju kao bosanci ili hrvati. nema vise pononog srbina. to je samo proslost.
srbi su u britaniji svoji na svome,kraljevine to podrzavaju,nego da muju \'engleza\'ne posjete flying brigade u prolasku sa sohoa i ne ispitaju malo za djelovanja njegovih sunarodnjaka tamo kao i onoga bradonju bez ruke,mujo miran budi da te ne uhapsi moja kraljevska policija.
jaa..... ne BiH radio
Moze li neki kontakt email, ja sam informaticar koji trazi posao iz struke pa da popricamo malo.. ?
nesto mi ovaj englez smrdi.. kaze da svima kaze da je bosanac.. a tip je zakacio nik \'\'englez\'\' ;) onda zavrsio computer systems design ;)... to mi nesto opet smrdi na banja luku i njihove fakultete.. elem.. sto se tice guglovih uposlenika.. ne vjerujem da ce ti frikovi uopste primijetiti novi dizajn radnog prostora...glava im je cloud-computingu
Englez, Gdje je ona dotorica sto se voli sexati masovno pa je i ispite preko kreveta davala? Mogli bi joj grupnjak jednom priustiti ...;)
:) imam i ja Awaya phone u office-u
Pa i stare su bile na ovaj fol, lafo neobavezno
na trecoj slici telephone kao u mene u office...samo sto office nije ovako raznobojan kao djeciji vrtic...
upoznao sam mnogo srba, svak se prestavlja kao Bosanac ili Hrvat. sto razumijem, nebi se ni ja predstavio kao nacist.
e bas je ovaj IBM gdje radim sranje...hocu u Google !
zest, ovo nema veze s novcem, ipak treba imati ukusa da se ovako nesto napravi.
ti si sine jadna izbjeglica u engleskoj a ako se hvatas srba ti znas sta su oni u londonu pa sve do kenta za tebe i takve male miseve.dok si ti cekao u redu da ti daju besplatnu kartu za voz srbi su uveliko vodili poslove sa haroldom i kompanijom,dijete drago ne bulazni,cuj ono se hvali hahahahahah
ovdje ne bi radili Chuck Norris i Edin Dzeko !