Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najpametniji. Zajebi civilizaciju, samo problemi.
Fantazija!
kako je sproveo struju i vodu
Svaka cast covjeku, jos ima onu sklerozu al neda se i radi. Bas lijepo, udobno, prirodno, ima stila, u prirodi okolo, nije ni skupo koliko je vrijedno i original i dobro. Samo fali jedna satelitska i mali dobar plasma TV na zid da gledas futbal, i da je jos neka rijeka puna ribe blizu, i jedna ona sisata dobra Britanka, a moze i Spankinja no problem, i eto zivota. The perfect life. Znaci vako nesto u Kanadi tamo blizu rijeke il jezera izbusiti, neku iz Montreala pokupiti, malo sarmirati je organskim, zdravim zivotom i kucom, i TV i futbal i eto te.
Sorry malo gramatika vjerovatno. Ali moze i jedno i drugo jeli. A za ovo pa ne mozes tek tako reci hajmo duso u moju jazbinu u planini, nego pripremis teren, malo odete prvo lokalno u ribu, i na kafu ili pivo i margaritu, i onda joj pokazes slike svoje pecine, kako si to odradio, izbusio, postavio TV, grijanje na drva ili plin, pokazes joj krevet i pogled iz sobe, itd. Kuzis ne, i onda mozete, ili odete prvo zajedno u pecinu s prijateljima, malo riba i chicketina na rostilju, i onda ono sve cool u redu fino izgleda, i onda.
BEAR GRILLS NA APARATIMA
Fred Flintstone, yabba dabba doo
- Šta ti misliš o svemu tome? - Ja? Hmm... Ma, ni sam ne znam. Odrastao sam vjerujući da pored tijela posjedujemo i dušu, i srce... ali nisam preispitivao svoja uvjerenje, niti se dublje zanimao za tu tematiku. Jednostavno, vjerovao sam u to, i dan danas vjerujem, ali ne istražujem ništa od toga. - Zašto? - Šta?! Zašto ne istražujem, je l' to? - Da! - Valjda jer nemam nikakve potrebe za tim. Živim kako živim, ali ne postavljam previše pitanja o prirodi života. - Plašiš se odgovora koje ćeš pronaći, ili? - Heh, pa iskreno... a ne znam! Zašto pitaš sve to?! - Ma onako, radoznalost... Nebitno! Nego, jesi li ikada bio zaljubljen? - Jesam! - A jesi li ikada volio nekoga? - Nije li to dvoje isto?! - Nije! Postoji razlika. - Kako to? Tekst iznad predstavlja početak drugog poglavlja romana "Istina o Bogu". Cijeli tekst pročitajte na facebook stranici: https://www.facebook.com/Istina-o-Bogu-895774407198243/timeline/
Ovo je scenario neki opasan ko za filma partizanskog. Ili Pacino i Robert De Niro stari mafijasi vracaju se u Siciliju za penzije nakon dugog i teskog zivota u Americi i NY-u. Ili 2 ribara Matt Damon i Ben Affleck od Bostona pecaju u Kanadi potocarku pastrmku, 2 stara havera i ribara, ozenjeni i sad idu u ribu ko nekad kad su bili momci, pa Damon se oklizne o kamen, pa Affleck taman zapali cigar a ono riba zatrese stap i otkine se pa yebe mater sebi i svima, pa Damon hvata stuku od 10 kila na silk za pastrmke od 3 kile pa onda belaja i padanja u vodu i borbe silne Ili jos bolje Damon i Affleck glume 2 partizana Bosanca 43ece, i ko 2 stara ribara odluce malo tako u ribu u sred rata na Vrbas, Unu ili Sanu tamo dok se kriju od Svaba i Ustasa, i onda isto avanture i ribolov i sega i price o trebama, ratu, ribi i zivotu, i onda zapuca i Svabe dolaze i onda moraju bjezati u vodu, pa kroz sumu, kroz maglu i po noci, itd. Al moras malo bolji 'dialog' napisati buraz nije to jos za Holivuda.
Ti si nakanio da me po svaku cijenu uništiš Ali nikako da nađeš istinski put Do mene (Shvatam te: Čovjek si u u jednom prostoru i vremenu Što živi tek sada i ovdje I ne zna za bezgranični Prostor vremena U kojem se nalazim Prisutan Od dalekog jučer Do dalekog sjutra Misleći O tebi Ali to nije sve) PUTEVI (dio) - Mak Dizdar
Ovaj bi prekucao Minecraft.
Predivno
U Ratnog zločinca Ratka Mladića je bila skromnije opremljena PEĆINA