Svaka cast covjeku, jos ima onu sklerozu al neda se i radi. Bas lijepo, udobno, prirodno, ima stila, u prirodi okolo, nije ni skupo koliko je vrijedno i original i dobro. Samo fali jedna satelitska i mali dobar plasma TV na zid da gledas futbal, i da je jos neka rijeka puna ribe blizu, i jedna ona sisata dobra Britanka, a moze i Spankinja no problem, i eto zivota. The perfect life. Znaci vako nesto u Kanadi tamo blizu rijeke il jezera izbusiti, neku iz Montreala pokupiti, malo sarmirati je organskim, zdravim zivotom i kucom, i TV i futbal i eto te.
Bas nesto kontam...zamisli...upoznas lika...kaze ti...hajmo kod mene...prvo te vozi u sumu😂😂😂 pa onda jos uzbrdo se penjes😂😂😂...pa ne znam koje zensko bi poslo za njim😂😂😂 ja bi vjerovatno vristeci k'o sumanuta trcala nazad 😂😂😂
Sorry malo gramatika vjerovatno. Ali moze i jedno i drugo jeli. A za ovo pa ne mozes tek tako reci hajmo duso u moju jazbinu u planini, nego pripremis teren, malo odete prvo lokalno u ribu, i na kafu ili pivo i margaritu, i onda joj pokazes slike svoje pecine, kako si to odradio, izbusio, postavio TV, grijanje na drva ili plin, pokazes joj krevet i pogled iz sobe, itd. Kuzis ne, i onda mozete, ili odete prvo zajedno u pecinu s prijateljima, malo riba i chicketina na rostilju, i onda ono sve cool u redu fino izgleda, i onda.
Prikaži sve komentare (32)