Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda, ali bosanaku recesiju nase kuce trpe vec 22 godine!
...moderna varijanta sojenice...
kako bi je ovi nasi za sekundu pretvorili u susaru! :D
Dokaz da se historija ponavlja :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Iako ne postoji građevina otporna na cunami, kao što je postoji ni ona otporna na zemljotres, Nelson tvrdi da struktura ovakvog modela sposobna da izdrži udare jakih valova visine do 2,5 metra, kao i zemljotres do jačine 7,8 stepeni i vjetrove do 135 km/h." Uh dobro je, ne tvrdi da je vječna i neuništiva konstrukcija ..
I da ti se ovako vidi unutra ? Ma daj ba.. Stakla zatamnit pa mozemo pricat :D
možeš staviti i neke zavjese, tako da i dalje bude jaka svijetlost unutra a da te sa vanjske strane niko ne vidi, mada to ne pomaže u noćnim satima kada su upaljena svijetla tako da neki paravani za navečer (imaju oni paravani što se ugrađuju sad u sklopu prozora i eto ti rješenja)..... mislim ja volim velike prozore da je sve svijetlo i prozračno pa se meni ovo sviđa jako....
I meni se svidja da su prozori ogromni, ali to je glupo kad imas komsiluk..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
cunami, mali cunami-cunamcic, jos manji- cunamcicic a ovaj na koji je ova kuca otporna - cunamicak!
Cuj 2,5 metara cunami, cunami iz 2004 je imao valove visine 30 metara, a na valovima od 2,5 metara se surfa, a ne kuca otporna na njih gradi.
Lijepo izgleda...a može li Hamu kad se iz kafane pijan vrati izdržati...to je upitno.
hebo ti cunami od 2,5 metara!
nema protiv te sile otpornosti
Tanko Shabani .. dodjite u Bosnu da vidite sta sve beton izdrzi !!