Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Shminka ocam. Kad ce fahro ovo ugraditi u havaz tvist?
\"Osim toga, pojedini dijelovi krova mogu se otvoriti kako bi se omogućilo prirodno prozračivanje.\" Na vecini zgrada pojedini dijelovi zidova se mogu otvoriti kako bi se omogucilo prirodno prozracivanje. Takvi dijelovi poznati su pod nazivom prozori. Pimp my window(s)
Pozdrav iz sobe ovom manijaku sa receptom za trovanje... Pojedi jednu bombicu i ti :)
sto bi valajlo da nam ovako izgledaju (pregledno) drzavne institucije, barem ne bi trecinu radnog vremena prespavali, drugu trecinu prveli na facebook-u, internetu opcenito, a onu zadnju u ispijanju kafa..
evo i tutorial \"kako ubiti kera\" - ovo je za dobrobit nase djece, zena i nasih deda i nana :) 1. Kupis otrova za miseve 2. Kupis mljevenog mesa ( mesa kupiti po zelji.. ovisi od broja kerova) 3. Napravis \"bombice\" od mesa :) ( okruglice mesa punjene otrovom) 4. Bacis keru da jede 5. Obavezno reci :\" Bon apetit\" 6. Nemojte da vas neko vidi :) Obavezno da dodamo.. ker u vecini slucajeva umire u roku od 5-8 sati , a nekad i duze (zavisi i od kolicine otrova). Sretno svima sa tutorialom u odbrani nasih najmilijih :) nije ovo suma ovo je grad.. a hocu da i moje dijete normalno izadje vani i napravi snjeska bijelica, a ne da strepim hoce li ga copor rastrgat ili ne.
Ovo \"lebde\" bi trebali staviti pod navodnike, ako znate sta je to...
Ugodnije bi im bilo da vise na q rcu
ODLAZITE MAFIJASI IZ SVETINJE ZVANI BORDO NEPRIJATELJI I MAFIJASKA UPRAVO, UNISTISTE SVE STO JE SVETO, CAK NI LEGENDA KAKVA JE SKORO NECE DA IGRA ZA NAS. STA DA RADIMO BRACO PO BOJI, JA VISE NI SAM NISAM PAMETAN, KAKO DA OTJERAMO MAFIJU IZ KLUBA, STA VISE DA CEKAMO, SUDBINU KOSARKASA I RUKOMETASA BOSNE??? JA NE A VI KAKO HOCETE, SADA SE DOKAZUJE PRIPADNOST KLUBU, OKUPIMO SE BRACO SUTRA NA MIRNIM DEMONSTRACIJAMA ISPRED KLUPSKIH PROSTORIJA, SKUP JE ZAKAZAN ZA 11:55h KAO SIMBOLIKA DA JE ZAISTA PET DO DVANAEST I DA DUBLJE NE MOZEMO POTONITI...
ovo ce r eis zabraniti jer je protiv vjere heheheheh
Indira Vukas je mala droljica
e ako ovo lebdi, lebdi i holidej in
Privredna banka Sarajevo planira slicnu zgradu u Sarajevu