Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Provaljen sistem u Crnoj Gori.
Imamo mi to, to se zove kladionica,
Eto kako će Bosanci da upropaste i te zemlje. Čim se krenuli naseljavati bilo je pitanje vremena kada će i njima početi padati ovakve ideje.
Vidi se da su nasi politicari svjetski ljudi... Oni sve vrijeme ovi prakticiraju a mi budale tek saznali za ovo... #FadileOprosti
To nas,znači,satra...prokleti nixen!
...ili klixen :)))))
Ja evo u Niksenu već 5 godina. Nisu to Holanđani izmislili nego, još davno, Bosanci i Crnogorci.
Hygge is a feeling you can’t translate.
Niksaj se materi
E ovakvu vijest treba dozivjeti...
Kakvi Nizozemci, mi na klix-u to skontali davno i upražnjavamo odavno . . . ! ! !
@ogledalce sio dijagnoze ahahaha
Ja bih prije rekao da su oni to uzeli od nas sa Balkana.Taj hit malo radi a ufobno zivi je jos iz T I T I N A sistema u kome je bilo avakom jednako sem lopovima i hostaplerima.Skorom da nije bilo grada i mjesta na Jadranu da nije bilo radnickog odmaralista koje u taj vakat ni amerika imala nije.Ko koga sad sprema dzabe na more po 10 dana.To samo sebi jos priustavaju politicari i njima najblizi sa nasih grbaca.
imamo i mi nas, klixen 🙄
Jašta, malo klixsen, malo fixen i to je to, relax pur.
@SamoDaRataNeBude pa drxen
Ovdje se samo wixenuje i Niksenuje
wixenuje u 16
@MindRubber bacas li je ti ponekad nako laganice,il slabo!??
Evo i ja niksam, gledam kako odlaze autobusi za švabiju. Baš sam opušten, još samo mi fali 15 marona za kartu.