Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix namjerno provocira komentatore praveć glupe greške. Inače bi ovaj članak prošo bezapaženo totalno. A trebo bi bit zapažen jer pokazuje da od govneta može nastat grad. Kod nas je država ko osrednji grad u Americi i da ima dobre volje i znanja moglo bi se u roku 10 godina okrenut sve na nivo da bude za nepovjerovat.
Zgovgla
Dobri su, brzom su promjenili. Hehehe, ali steta napravljena. Sve vise mi muka od ove stranice.
...samo...da...ti...metnem...plus... :))
Gdje li sam ja zalutao kad sam išao u Škotsku? Tamo su me neki prevarili da idem u Glasgow. Švedski viski?
Kakva ba Švedska!?
U uvodnom tekstu ispod naslova pisalo je o Glazgovu "...koji se nalazi u Švedskoj." U međuvremenu su ispravili.
Neki dan Klix pise kako je Glasgow GLAVNI GRAD Skotske, a danas ga premjestili u Svedskoj :D
Pitam se da li oni uopste prvo procitaju prije nego sto objave
"Kada pogledate fotografije Glasgowa iz 1970-ih godina teško je povjerovati da riječ o istom modernom gradu koji se nalazi u Švedskoj." Ovdje sam prestao čitati.
hahahah... pa da covjek nepovjeruje
Samo me zanima procita li iko clanak prije objave ili ih samo stancaju ko na pokretnoj traci, sto vise to bolje, yebo kvalitet
PRIKAŽI ODGOVORE (5)