Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ono sto je bitno da su te sobe bile ispunjene druzenjem i ljubavlju, danas jedni za druge nemamo vremena.
ovo bi sad zlatom platio
Da imam mogucnost i zlata naravno. Ljepota milina nikad ljepse spavao nego kod nane na takvom kaucu a onaj jorgan bio tezak ko tuc bog te. Ali bilo je lijepo ugodno meni bar.
To je bio život, a ne ovaj kriminalni sistem od 1992
to je bio sistem, nemas auta, nemas pravo da kazes ni konstruktivnu kritiku sistemu, nemas vjerske slobode, nemas proizvoda iz svijeta
još garažu iz 80ih fićo peglica stojadin
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fali ono heklanje na televizoru...
Pa i sad tako izgleda.
Ovo je soba nekog partijskog uhljeba, a nije nikada Kuduz, Alija Sirotanović ili ona djeca iz filma Ovo malo duše živjela u sličnom stanu. Oni su ručali sa sinije na podu.
90% ovakvih stanova na olx kirija 700 maraka🤣🤣🤣
Pa u Mostaru ti se ovo i danas prodaje po 300k.
Iznajmis skuo apartman u dalmaciji i podsjetis se
Forto pederuuuuu, Dino barabo stara, Nermine prevarantuuu.
Jest stan, al u Bg il Lj, karna je takav bio negdje u Bosni, osim ako nisi bravarov jaran bio
Ali se za taj stan čekalo čitav život, ako nisi imao štele.
Kad je Tito pravio i davao radnicima stanove tad je ovo bila prosječna dnevna soba,a danas vam se ovo zove garsnijera za kojm danas svi žude i daju po 150 hiljada KM pa na više,guraju se i sudaraju toj maloj kutiji, ostavljajuči kuče na 3 sprata jer danas više snahe nece da žive sa njegovim roditeljima i kažu ili tako ili ona podnosi zahtjev za razvod, čudno vrijeme došlo nažalost.
Najjača stvar termo peć, trošila ko mini hidroelektrana. Ljudi se pripajali na uličnu rasvjetu kad je uključe.
bas hahahahahaha imao sam i ja jednu
kod mene je još uvek sve isto kao kad sam se uselio 1987..imam i dva debela televizora, šta fali lepši osećaj nego kad uđeš a ono sve šljašti a ti ružan pa se sijaš i odsjaj..
Izgleda i sada tako kod mnogih osim tv-a,sve je puno drvo,kvalitet a ne kao danas
Danas 99% stanova plakari od iverice, kihnes iskrivi se
sve bukovina masalah !
Video bio pojam sredinom 80 tih,ko ga je imao bio glavni,a tek odlazak u videoteke i miris video kaseta,bila su to dobra vremena,možda i najbolja.
Nikad nisam mogo skontat zasto su case slagali u ove police da sluze ko ukras
To su bile one lijepe kad ko dodze taj se servis vadio hahaha. A jedna bajadera obisla vise zalosti i radosti nego boing hahaha