Luksuza ne manjka
3

Chrissy Teigen i John Legend pokazali fanovima svoj novi dom od vrtoglavih 22,6 miliona dolara

N. C.
Chrissy Teigen i John Legend (Foto: EPA-EFE)
Chrissy Teigen i John Legend (Foto: EPA-EFE)
Chrissy Teigen i John Legend pokazali su fanovima unutrašnjost svoje višemilionske vile na Beverly Hillsu. Par je prošle godine kupio novi dom od 22,6 miliona dolara i upravo je završio s njegovom obnovom.

Tokom Instagram Livea, gdje je Chrissy pokazala obožavateljima kako napraviti supu od crvene leće, John se uhvatio za telefon i odlučio fanovima pružiti obilazak njihovog doma.

Počevši od dnevne sobe, Legend je pokazao tajlandski ormarić za TV, ali i dvogodišnjeg sina Milesa dok je sjedio i gledao televiziju na velikom bijelom kauču.

Soba je također sadržavala ružičastu fotelju i pogled na dvorište kuće. Legend se osvrnuo na činjenicu da njihovo dvorište nema vrtni namještaj jer još uvijek "rade na tome".

Potom je kameru okrenuo na drvo u središtu kuće, a par je pojasnio da je riječ o "drvu života" i da je stavljeno u dom u čast njihovog sina Jacka, kojeg je par izgubio nakon 20 sedmica.

"Posvetili smo ovo bebi Jacku i zaista je prekrasno. Inspirirala nas je kuća naše prijateljice Kelly Wearstler - ona ima drvo usred nje - i mislili smo da bi bilo cool imati ga", kazao je.