Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..."Ko god je ovo uradio, očigledno nema pojma o tome kako se ratni veterani osjećaju kad se vrate kući iz rata. Kakav površan rad!", jedan je od komentara na radove ovog umjetnika...SA KOJIM se SLAŽEM.
yebe se njemu za ptsp, hoće malo pažnje.
Od cevapa im se prikazuju metci ma daj nidje veze
Damir NIkšić https://www.youtube.com/watch?v=n3rggMCYVeU
Slabo! Košmari koji proživljavaju bolesnici sa poslijeratnim sindromom ne mogu se prikazati nikakvom slikom. Mislim da umjetnik želi da stvori sebi veći publicitet, ali na tuđoj nevolji. Ako posmatramo fotografije, bez obrazloženja ne može se iz njih ništa zaključiti, čak ove fotografije ne mogu izazvati nikave emocije i asocijacije na bilo kakve psihičke traume.
Super ti je argumentacija, stvarno. Na ovakav način bi mogla diskreditirati i odbaciti apsolutno bilo šta. "Doktor psihologije napisao stručni rad o PTSD-u? Slabo! Košmari koje proživljavaju bolesnici sa poslijeratnim sindromom ne mogu se opisati nikakvim riječima. Naučnik samo želi da stvori sebi veći naučnički ugled, ali na tuđoj nevolji." Neka slika i povećava javnu svijest o ovim stvarima, jer ima još i danas debila koji misle da je PTSD preseravanje slabih pičkica jer pravi muškarci ne plaču, ne osjećaju strah i sl.
Pape zamislja svoj suskavac ko Armani odijelo!
inače, svi malo prešli po Iraku, Afganistanu...