Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja nisam ni dro.., a jos manje ruzna i debela, samo necu da mi dijete ima ogromnu glavurdu, nema za sendvica, ali ima iq 58 na cacu. Dakle - biram. Ako ne izaberem to ne pripisujem licnim falinkama, nego sugavom ponudom na marketu.
a klikx smatra da su sve zene predmeti koje treba skinuti do gaca u rubrici "ljepotice dana". hajte svi u neku stvar i pustite nas da zivimo kako hocemo i bez da moramo zadovoljavati svaku musku zelju. ako se zene ne udaju mozda je problem vas muskaraca sto ste sve vise nepozeljni i nesposobni? boli istina...
ko ce kome odrediti kada se treba zeniti i treba li uopste,svakom svoje,eto oni znaju,sta li
Trazim nevinog momka radi udaje...
@nedim Koliko ja procita,ovdje muskarci uglavnom raspravljaju o zenskom postenju...
Zasto bi se zene cuvale i za koga?Zalosno da neko tako uopste razmislja.Ne kazem da se treba svakom onom papku bez zubi,pameti i u trenerci davati,ali smatram da sex treba praktikovatri prije braka.Zasto ne?Pa prosla su vremena kad je djevojka morala biti nevina, ali izgleda da nije niti ce ikada mahalsko razmisljanje sta ce svijet reci i nek komsije ne saznaju.
Po komentarima "alfa muzijaka" ovdje izgleda da je svejedno je li djevojka nevina ili je kroz nju proslo kilometar kolumbijskog k**ca, bitno samo da mu se u mahali za to ne zna... :/
a ko kaze da je lose ako je zena iskusna? to sto ste vi kompleksasi kojim tesko pada sto je zena bolja od vas, pa se stidite da je "provodate" (pa nije pas!) po gradu i umisljate da vam svi gledaju u zenu, a zapravo pravi problem je sto vam je chuna mala i ne znate da zadovoljite svoju zenu, ne znaci da je ona "drolja" koju je "pregazio" fudbalski tim nego da ste vi obicni licemjeri, kompleksasi i primitivci (ko jos danas razmislja da se zena treba cuvati za "onog pravog"?! ja seljaka...).
@@Ferp Ma bravo lutko, divan "protivargument". Samo ad hominem i znate, nema logike ili naučne pozadine kod vas.
Takvi krkani obično završe s nekom koju je pregazilo pola grada, a kojoj je djevičnjak sašio dr. Karabeg, da bi mogla preveslati takve zatucane parmake koji su se šljegli s neke čuke u grad.
@mrav2 ...to se rješava ratovima...
Ko o cemu,zene o postenju
ma kakve zene kakav quratz
Žena koja se ne uda do 20. godine je genetski otpad, niko kvalitetan je neće više htjeti.
@zaostali Iskusan muškarac nagovještava da ima poželjno sjeme, dok iskusna žena znači da ne zna da zaštiti svoja jaja za pravog. Pusti tu tvoju priču, letite vi na iskusne ko muhe na go­vna. Slobodno vi palčeve dole kako bi sakrili istinu, možete je sakriti u obliku jedinica i nula na internetu, ali kada vas lupi uživo, sjetit ćete se vi nas. ;)
Bračni drug je nafaka, ko i sve ostalo u životu - zdravlje, novac, sreća ... Neko je ima, neko nema.
Vecina muskaraca iz ove zemlje su velika dzubrad. U mladosti bi ste svaku koja vam ne da nazivali glupacom. Koja vam da nazivali kurvom. Na svaku iole zgodnu vam se ...., a kasnije bi da ozenite djevice. Naravno trazite i daa je lijepa i zaposlena, savrsena majka i podrazumijeva se vjerna. Sta vi nudite? Bojite se izaci u grad sa zenom koja prije braka nije bila nevina? Mislite da se nama svidja svaki j.b.c i ne izgledate takodje istroseno nakon sto ste spavali sa desetak ili vise njih? Obicno se ponasate ko zivotinje koje imaju samo nagone a ne mozga, zato radije neke djevojke ostanu same i neudate kad ste takvi. Ipak, cast izuzetcima i pametnim muskarcima koji ne spadaju u ovu opisanu grupu.Malo vas je