Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli prisere ti se u ovoj gužvi..
hahahah usereš se i to ti bude kao obleka za maskenbal hahahahahah prerušio se u septičku jamu :D
joj brazilke su najjace
droge i golih guzica ko u prici ...
Mislite gologuzih... ako masku i koju perku na glavi smatrate kostimom onda .....
da, tjerajte ziku sambom
I tata bi sine...
Kod nas je karneval svaki dan.
Kako li bi mi rjesavali i umanjivali svoje brige!?....uhvatit se u kolo oko Predsjednistva i igrati uz pjesmu "Bosno moja poharana"....opančići sitan vez
Špica
svi šejtani dunjaluka na jednom mjestu
da mi ga je malo onoj na slici 7
milion trandzi,shemale,homica i fegeta
Festival budala, narkomana i poremecenih seksualnosti.
sigurno super dozivljaj, al za mene nesto previse guzvara :)) nesto nigdje ne vidjeh one lijepe kostime na koje pomislim kada cujem karneval u riju?!?
@L!MESA;) ... ovaj body painting je zaista zanimljiv! nadam se da je onaj deduka prezivio hahahahahahah imam nekakv cudan osjecaj da vucem korjene iz brazila ... :))
@L!MESA;) ... tnx, mila! i meni je zaista drago! :)) sweet greetings, sis! ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Predivno,dogodine im se pridruzujem :)
Sad ce vernici muslimani sa clanka o hidzabu rado da dodju ovde da bace koji kul komentar :-} Vole videti golo zensko vise nego leba videti, a ovamo su puni islama.
...ajde, rođo, nije mrsko ni časnom pravoslavncu, svom u nebeskosrspkim vodama, zabalit za kakvim dopičnjakom. padne snaga vjere na prvom paru dugih nogu i oblih, njihajućih bokova. zato religija i demonizuje ženu, nemere se "iznjet" s njom. ljudi smo, nismo sveci. bogu fala.
hahahaahahaha baš tako
PRIKAŽI ODGOVORE (3)