Više obaveza, manje fleksibilnosti
5
Kako se privići na posao nakon duge pauze
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dje ovo? Na Marsu?
...fala na dislajku...začudio bi se da je obrnuto :)
...se ne drži navedenih pravila :)...dosta radim, a poprilično i \"pysham uz vjetar\" :) PS ...radim u oba sektora, sve manje više isto, \"varijacije na temu\"...zato i jesmo tu gdje jesmo...
Ti garant radiš u nekoj državnoj instituciji ili državnoj firmi ! Samo u takvim firmama se drže tih pravila budi tačan uvijek 08-16 h, pa makar ništa cijeli dan ne radio ništa, jer im je to glavno da se prijave sa karticama u 08 i izlaz tačno u 16h, nedo Bog iza 16h, i NARAVNO PO CIJELI DAN NIŠTA NE RADE !
- poštovanje gore navedenog se plaća u KM - ignorisanje gore navedenog se plaća živcima good luck :)
ja nemam nikakav komentar na ovo!!! pravi sam plonker!!!
Bosanci su glupi i klocevi, ali snaći će se oni već da ne rade.
@commi,super,hvala
Svaka cast!
Da je tema Dodik i kompanija bilo bi vec 200 komentara,al posto je posao u pitanju nigdje Bosanca a ni Hercegovca na mapi.Vrijedan narod na listi odmah poslije Crnogoraca.
generalna pravlia: - ne talasaj - ne pametuj - ne iskači iznad prosjeka - ne radi više no što se baš mora - budi tačan 08:00-16:00 pa makar cijeli dan ništ\' ne radio - nadređeni je vazda u pravu - potčinjeni je vazda u krivu - ni slučajno izbjegavati uredsko kafe druženje i šuplje-prazno teme ...za vas, vaš commi, iz liĆnog iskustva :)
...neka se posao privikne na vas...
Metat ga sekretarici u paksu protiv stresa..