Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Licno uvijek e-mailu, posebno od nepoznate osobe, pristupam sa rezervom. Ono sto mi ne mozes ponoviti ili reci direktno, ne moras mi ni mailom slati.
Samo kotakt očima to otkriva i ništa više...... ...haj'mo Amerikanci, čekamo novo "istraživanje"....
fali slovo *n*.....
Ovim Amerikancima, stvarno dosadan život...........
Poprilicno...
zamolio bih američke istraživače da naprave istraživanje da li ljudi koji za doručak popiju više vode imaju veću sklonost ka laganju i da li količina popijene vode ima veze sa korištenjem zamjenica u rečenicama. please.
ovo je jako bitna informacija, nevjerovatno.. sad sam siguran da ce mi se zivotni standard popraviti poslije ovog istrazivanja :) PS: ne njajke ameru
100% ce se standard popraviti i ja okrecem novi list
Uživo znam, oči u oči. Ovo mi nije ni bitno, kuckaj pajdo moj š'a ho'š...
Ma to ti samo mislis...
Kažem ja kuckaj ti šta hoćeš :D