Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje bi bilo dan bez fejzbuka,izadjite na ulice,sa grudanjacima ili bez,ne sjedite kuci na fejzbuku,osim ako niste na poslu :)
Ja cu danas izaci na ulicu bez nakurnjaka.
U muskaraca aduti:Runjeee :D
u africi i dan danas zene iz mnogih plemena nikad nisu ni vidjela grudnjak. sta je lose u Danu bez Sisnjaka ?
nevjerujem da ce zukerbergova zena ili cura sta vec ima poslusati savjet.
moja fata otvori prozorčić na feredži, popushi koju zapadno turističku kurrčinu, i od tog živimo na visokoj nozi.
ja sam i picu obrijala, jedva čekam da je pokažem.
ne poziva facebook, vec se poziva PUTEM facebooka
lijep je i penis,jel i njega ne treba sakrivat? dokle ide ovaj svijet..
Ko je tebi kriv što kupuješ kineske plastične grudnjake i kukaš na kancerogenost.Da uzmeš pamučne?Ili sada je i pamučno kancerogeno?Da jeste svi bi imali rak pi.čke i jaja.Najžalosnije je što si gl.upa do bola,ali još i javno se pr.či.š glupostima svojim.
Taman ćemo i vidjeti te \"grudi\". Ko da su ih ujeli komarci na onim skeletima koje viđam svaki dan. Drugo još samo treba da gledam duge si.se do poda...
i onda se pitamo što ne može žena voditi državu ili što je tako malo žena u parlamentu i sl...
evo umjesto da besposličarite na ulici,volontirajte pomozite ženama koje su nedavno operisale tumor
je li zvanično grudnjak štetan?kancerogen? i još bijela majica, i naletiš na rođenog oca ili brata, komšiju... bolesno što niko ne donira ili ne pomogne žene oboljele od raka dojke da mogu doći do lijekova, da se više ljudi konkretno uključi. Ovim ništa ne pomažemo oboljele i one kojima je pomoć najpotrrebnija.
MENI JE SVAKI DAN 9 JULI
prođoh gradom i ne viđoh ni jednu siku :D
TO TI MIRISO PA ZNAŠ FUJ ....