Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Mama, opet sam se svađala sa mužem, ja to ne mogu izdržati! Doći ću živjeti s tobom!" - "Ne, draga, on mora platiti za svoje greške! Ja ću doći živjeti s vama.."
Pita Mujo svog sina: - Sine, šta bi ti volio da budeš kad porasteš? - Pa, volio bih da budem čistač bazena! - Čistač bazena? Stvarno? - Pa dobro, može baštovan, vodoinstaler, raznosač pica, Deda Mraz... - Fatooo, mali nam je pronašao porniće!
Gledam,nesto sam alaba,a ono zbog tuge haahaha.....
Šališ se ? ; ))
Naravno,da se salim,sretna sam a znas ti zbog koga.,;)))
http://adf.ly/bRAe8 - Diler koke http://adf.ly/bRALn - A da ga vidi babo http://adf.ly/bRAoy - Ljubaaavi, mi smo mnogo toga htjeli, zaaajedno! MNOGO VISE SMIJEHA I HUMORA; www.humor-smijeh.webs.com ili na: https://www.facebook.com/groups/670840416271274
Ovo je tačno što su ljudi kazali i otkrili! Ja kad sam tužan svakoj bi dao, baš sam ranjiv a kad sam ljut nebi dao ni sebi...
haha
ja kad hoću da pišem desnom ruku, više sam svjestan da mi radi mozak i desna ruka. Što s druge strane, kad hoću da probam pisati lijevom rukom, a inače sam dešnjak, mozak neće da mi radi, jednostavno samo vergla.
A kad se ono baš potrudim da pišem lijevom rukom, bude mi isto kao da hoću u prvoj brzini da idem 60 km/h.
Čim sam pročit'o prve dvije riječi ( Nova studija...), znao sam......bla bla bla bla bla bla.......i odust'o !
Kolumbo otkrio Ameriku. Zamislite depresija i tjeskoba uzrokovane emocijama, pa stvarno ne mogu u ovo da povjerujem. Kako su to zakljucili.
sretna ti nova, sve najljepše.
Hvala najljepsa. Tebi takodje, puno zdravlja, srece i veselja. I sve naj naj. ;)
e sad mi nista nije jasno ....ccc
ovo se zna ''odvajkada'',cuj istrazivanje...