Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako želite početi zarađivati bez puno truda, trebaju vam samo ove 3 stranice i Paypal račun: http://www.ayuwage.com/?reg=351359 http://www.innocurrent.com/?reg=351351 http://www.clixsense.com/?7716910 Na stranici Innocurrent se najviše zarađuje, jer omogućava da se od svakog aktivnog referrala u prosjeku zaradi 0.10 $ dnevno. Naravno da postoji puno stranica koje su prevara, ali sa ove 3 stranice imam iskustva, više od 5 godina su aktivne i plaćaju mi redovno.
Koliko si zaradio lajkajući na klixu ?
Zaradjivati bez puno truda :)
Čim se rodi roditelji mu naprave profil na FB..a starosna granica za pravljenje je 16 godina.Slika bebe koja ima 16 godina i FB to toleriše .