Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super, sad će se djevojčice, koje se ionako oblače i ponašaju kao da su u dvadesetim, još početi tetovirati i farbati u osnovnoj školi! Divan uzor imaju u Barbie lutkici, svaka čast proivođaču!!!!
ode ovaj svijet u *urac
Nemam, jedna mi je na zapescu a druga lijevo ispod pupka.
ako imas tramp stamp onda jeste hahahahha
@a znaci mi djevojke koje smo istetovirane, sve smo k.u.r.v.e?
Nije to nista, nek se pazi ako navuce moj bijes!
opa, barbie se proku..rvala
Barbie je sve osim Barbie sto je nekad bila za curice.. nazalost, nebi me cudilo da prodavaju barbie prostitutka barbie plesacica barbie rokerka, barbie emu, itd.. ako vec nije ovako.. ovaj svijet ide u krivom smjeru..
Pa ako nekome smeta nek ne kupuje barbie svome djetetu, nek mu napravi bulu od plastelina.
-Tetovaze na zeni -Biti seksi Izaberi jedno.
barbie je u svakom slučaju neprimjerena igračka za djecu, tako da ove promjene na njoj ne donose ništa novo. jedino što ćemo možda uskoro po ferhadiji umjesto izblajhanih i ispeglanih trebica s push-up grudnjacima gledati istetovirane trebice pink kose s pudlicama.
Sve neki moralisti,sve neki sto znaju sta je \"normalno\" a danas toga ustvari nema...
ovaj svjet je iz rcaku i došo
LJUDI NEMAJU STA DA JEDU ONI SE GLUPOSTIMA BAVE,,A BOZE SACUVAJ