Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baciti pogled na ove fotke, a onda, recimo, na klix nightlife...Profinjenost, elegancija vs ...nemam naziv za to 😁.
hahahaha
kada su bile dame i djentlmeni; prefinjenost , elegancija i jednostavnost. jednu damu ne cini kratka haljina stikle i kilo sminke, ndgo njezina unutrasnjost i ponasanje. kao sto gospodin nije ako nosi odijelo.
Mladost ludost
jebote sve prodje :(
...vrijeme kad se musko oblacilo muski a zensko zenski... Gdje jedan spol nije htio bit zenstveniji od zene a ni vece musko i frajer od muska :) Clint Eastwood, Harrison Ford, Paul Newman cista dominacija :)
kako su ove zene ble lijepe! bez operacija, filera, botoxa i ostalih s.ranja. lijepe, zenstvene, profinjene. kad neurednost i nedostatak zenstvenosti nisu mogli pravdati "sportskim stilom"... a i frajeri su bili frajeri, a ne da ti treba par minuta intenzivnog posmatranja da skontas da li decko samo pretjerano brine o izgledu ili naginje na "drugu stranu"...
... 😆
:* p. newman mmmmmmmmmmmmm brate, kad je musko nek' je musko :D ja ti tu starinska :))))
Einstein legenda, ljudina, a i pametan covjek naravno. Tako reci. I on je isto bio socijalist. Onda su mi isto najbolje Louis Armstrong sto svira dragoj pod piramidom i naravno 'the greatest of all time' Muhamed Ali. Al dobre sve slike, vrlo cool, i prirodno. Al danas ne moze vise tako, globalizacija, globalni kapitalizam, sve je komercijalizovano, i sve posteje isto i jednako na svijetu, i Kina i USA i Evropa, to je globalizacija, svugdje iste radje, proizvodi, i futbal je danas isto takav. Ima tu prednosti za neke ljude i drzave, imaju bolji tandard tamo po Aziji i istocni blok mozda neke zemlje po Rusima sto su bili, al u isto vrijeme pada standard i kvalitet zivota na zapadu, i u Jugoslaviji bivsoj a tu ima i malo 'ratnih' razloga isto, al u Americi i zapadnoj Evropi oni idu dole, i isto one Arapske zemlje isto su unistene poslije ovih ratova Americkih i vehabija isto, a Kina i tako neke drzave idu gore, dok svi ne budemo u istom nekom sranju i na istom nivou.
A samo onih glavnih par bogatasa, milijardera, i korporacija i bankara budu glavni, i vladaju i imaju svo bogatstvo i kapital. I danas kazu da vec 85 najbogatijih ljudi imaju jednako bogatstva ko polovina, ili 3.5 milijarde ljudi, onih 'siromasnijih.' A ova globalizacija je sve u svemu stetna i losa posto eksponencijalno unistava okolinu, planetu, i rijeke, jezera, mora, i vodu i ribljji fond, i zivotinjski fond, i onda i globalno zagrijavanje i topljenje leda i velike suse itd. Tako da ce uskoro, relativno, ako vako nastavimo biti ratovi za vodu i polja i plodnu zemlju, a i dan danas ti isti bogatasi i globalisti i naftasi koji sve to unistavaju i zagadjuju zbog pohlepe u profita, oni kupuju velika imanja na vodi, u Kanadi, na sjeveru i u Juznoj Americi, tako da znaju sta se desava, i i to ce onda privatizirati vodu ko i naftu danas kad dolje vrijeme, sve za sebe. I Bush familija je kupila ogromno imanje u Juznoj Americi nad najvecim akviferom vode tamo. Tako to meni barem izgleda sve.
https://youtu.be/Hne0mZWtby8
Sofija Loren je vrh, raskošna ženska ljepota, joj
kako je harrison ford njami :D
Kako je Robert Redfort njamii
A tek mister Paul...mmmm 😊