Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek im je sretno, dabogda se udale! Meni nije jasno šta znači to 20% šanse da se preživi. Od čega je to 20 %. Da li to znači da svaka peta ovakva operacija uspije? Ako se ovo dešava jednom u 200.000 porođaja, a dnevno se na Zemlji desi 300.000 porođaja, znači da godišnje bude 547 ovakav slučaj. Ako se 20 % riješi uspješno, to znači da imamo oko 110 ovakvih preživljavanja godišnje. Zašto nemamo svaki treći dan ovakvu vijest?
nek ih sreca prati kroz zivot.. zasluzile su..
Ljudi po svijetu zaista teske muke muce a nasi samo o glupostima.
U moru sivila jedna lijepa vijest, napokon. Pozitivne price nam servirajte svaki dan, da i mi normalni imamo sta procitati.
preslatke su i neka su zive i zdrave
ajj bebe male kak su slatke....