Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ca svima pozdrav is kosovo
To je moje dijete kurvo-nacemo se na sudu!
cura ownz u svakom pogledu
cura je lijepa nemo sta,svak ima pravo bogata je sto ne bi
JOOOJ SISA!!!!!!!
dobro ga je cova i uspio napravit
znam šta ću raditi za novu godinu
glupaca je
Mi smo najljepse djevojke u gradu.
alma haj mi pokazi jednu ovakvu u sarajevu?ima lijepih cura,al ovo je ipak... bezze samo sto je s onim papkom.al stas ima covjek para
Lijepa je, nema sta.Ali nasim gradom hoda toliko lijepih djevojaka tako da ne znam kome je ona interesantna. Samo znam da se ne zove Heidi i da nije toliko popularna niko ne bi ni primjetio njenu ljepotu. Mediji su cudo.
e da sam ja radio na njoj ne bi ona sad ocekivala jedno, vec troje!
Kako mladi ljudi potroshe svoj zhivot bezze!!!Chuj stariji od nje 23 god.. Curo draga,,nije sve u parama bona.Ne kazhem da ne treba para ali mogla si naci neshto sebi mladje a opet da imate od chega da zhivite.. Nema gorih zhivotinja od ljudi!!!!!!!!!!!
Jao kako bi joj i ja napravio jednu bebu !