Osjetite duh ramazana
31

Uživajte u tradicionalnoj iftarskoj trpezi u hotelu Monti

Ramazan je vrijeme koje mnogi žele podijeliti s porodicom i prijateljima, stoga svoje najmilije obradujte iftarom u hotelu Monti na Igmanu.

Nakon dugog i napornog radnog dana idealna prilika za odmor je odlazak u prirodni ambijent kakav upravo nudi hotel Monti, koji se nalazi na olimpijskoj planini Igman, nedaleko od Sarajeva.

Za sve one koji žele uživati u tradicionalnoj iftarskoj trpezi i osjetiti miris i duh ramazana, hotel Monti je pripremio bogatu iftarsku ponudu sa čak pet raznovrsnih menija.

U sklopu hotela Monti nalazi se i mesdžid u kojem možete obaviti molitvu
U sklopu hotela Monti nalazi se i mesdžid u kojem možete obaviti molitvu

Ako želite iskusiti drukčiji vid iftara, van grada i u planinskom ambijentu, idealna prilika je posjeta hotelu Monti gdje ćete iskusiti zanimljivu iftarsku ponudu koju su pripremili vrsni kuhari hotela Monti.

Vrijedni tim hotela Monti za najodabraniji mjesec ramazan pripremio je iftarsku ponudu koja je zasnovana na tradicionalnim jelima koja su nezaobilazni dio ramazanske sofre.

Kruna iftarskih menija u hotelu Monti je ponuda tradicionalnih bosanskih kolača te ćete imati priliku zasladiti iftar baklavom ili hurmašicom.

Post za muslimane tokom ramazana obično sadržava povećan broj namaza i učenja Kur'ana. Za muslimane je ramazan prilika za duhovnu katarzu, stoga u ponudi hotela Monti nalazi se i mesdžid gdje nakon iftara možete obaviti molitvu.

Hotel Monti je pripremio bogatu iftarsku ponudu sa čak pet raznovrsnih menija
Hotel Monti je pripremio bogatu iftarsku ponudu sa čak pet raznovrsnih menija

Za rezervaciju pozovite na kontakt broj 033/744-700 ili pišite na e-mail adresu [email protected].

Pored iftarske ponude, hotel Monti svojim gostima hotel pruža brojne sadržaje, kako unutar hotela, tako i vani. Harmoničan i ušuškan ambijent hotela Monti vješto stvara dinamičan dijalog sa prirodom.

Jedan od najljepših Wellness i Spa centara u regiji pronaći ćete u hotelu Monti, koji gostima pruža sve što im je potrebno za odmor. Monti ima i vrhunski restoran, najsavremeniji fitness centar prepoznat od vrhunskih stručnjaka iz tog domena, opremljenost hotela odgovara potrebama profesionalnih sportista, ali i rekreativaca i u skladu je sa najvećim svjetskim standardima.