Moda u pravim veličinama
40

Brend Ulla Popken slavi ljepotu, raznolikost i samopouzdanje u BiH punih 14 godina

Ulla Popken BiH
Ulla Popken BiH
Ulla Popken, ženski brend koji je već dugi niz godina osvaja svijet mode, proslavlja 14 godina prisutnosti u Bosni i Hercegovini. Ove sezone, Ulla Popken donosi osvježenje u garderober svake dame s novom ljetnom kolekcijom i inspirativnom kampanjom "Moda u pravim veličinama".

Nova kolekcija odiše životom i energijom, donoseći paletu boja i uzoraka koji će zadovoljiti različite stilove i osobnosti. Od svijetlih pastelnih nijansi do dubokih tonova, Ulla Popken je pažljivo osmislila komade koji ističu svaku figuru.

Posebnu pozornost privlači nova kampanja "Moda u pravim veličinama", koja slavi raznolikost tijela i promoviše samopouzdanje. U ovoj kampanji Ulla Popken donosi revoluciju u svijetu mode. Kao brend posvećen pravim ženskim oblinama, Ulla Popken želi da bude jasan i inspirativan te je odabrao termin koji sažima misiju ovog brenda u svega nekoliko riječi: Moda u pravim veličinama.

Ulla Popken BiH
Ulla Popken BiH

Zamislite svijet u kojem se svaka figura slavi, gdje nema podjele na "normalne" i "nenormalne" veličine. Skoro 50% žena u Njemačkoj nosi veličinu 42 ili veću, stoga Ulla Popken želi da pruži modu koja ističe njihovu ljepotu i samopouzdanje, modu koja je prilagođena raznolikim oblicima tijela, koja je stvorena sa velikom posvećenošću.

Osim toga, brend nudi i širok asortiman dodataka koji će upotpuniti svaku odjevnu kombinaciju, kao i kolekciju sportske odjeće koja spaja udobnost i stil.

Ulla Popken BiH
Ulla Popken BiH

Uz brend za dame, Ulla Popken u svojoj poslovnici u Importanne Centru u Sarajevu također nudi modu za krupnije muškarce pod brendom JP1880.

Za sve one koji žele istražiti novu ljetnu kolekciju ili jednostavno obnoviti svoj garderober, Ulla Popken poziva vas da posjetite njihove prodavnice u Importanne Centru i ARIA Mall-u u Sarajevu kao i u Mega Mall-u u Tešanjci ili da svoje omiljene komade naručite putem online trgovine na www.ullapopken-bih.ba.

Povodom proslave rođendana, u ponedjeljak, 20. maja 2024. godine, Ulla Popken poklanja 14% popusta na kompletan asortiman.

Pratite ih i na Facebook stranici kako biste ostali u toku sa svim novostima i aktuelnim kolekcijama. Ulla Popken je više od brenda, to je stil života koji slavi ljepotu u svim oblicima i veličinama.