Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znamo, reko je Mameledžija
" junior chefova" ????????????????????????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pa narode koji je jezik ovdje upotrebljen??? uzas, uzas..
naš je jezik siromašan... ja za poso moram engl koristit jer nema adekvatnih riječi
to je greska ustvari trebalo je biti napisano đunior chefova
Bgm u mene nena najveci majstor. Kad napravi lepinu prste oblizem, zamalo i tanjir da pojedem. A da ne pricamo o ostalim specijalitetima(pita,sarma,...)
Kad im navale čukci
Moja nana ekstra kuha al kad nadjem dlaku dzaba
PENZIONERI SVI NA OVAJ TRG VALJDA SE SMILUJU I NAMA GLADNIMA PENZIONERIMA PONUDE NEŠTO ZA JELO. DEMOKRATE NAS DOVEDOŠE DO PROSJAČENJA I UPORNO ZATVARAJU OČI NAD NAMA ALI ZATO URDNO PERMANENTNO DIŽU CIJENE. NA 330 KM I O,5 FENINGA JE ,,SUMA,, DEMOKRATE DA ALI DEMOKRATE PO MJERI REŽIMA U BOSNI I HERCEGOVINI. JE LI DEMOKRATIJA POŠTENO ZARADITI PENZIJU, PUNU PENZJU, I KADA PLATIŠ REŽIJE POSLIJE DESETOG NEMAŠ ZA H
eto prilike da se bijednicI najedu.
bogami je ono sunet na slici jedan :))) neiskusan skaka, aščare :))
Mogu li prolaznici probati pa ocjenjivati ;)
Ja samo vjerujem debelim kuharima :D Ako je kuhar mrsav, to znaci da ni njemu ne valja ono sto pravi. :))