Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja se slazem s ovim nekima ko god je napisao daje reklama super, bas jeste, drugacija i luda, ono bas super, bolej engo gole zene i gluposti nigdje veze ovako bar normala izgleda, super super
Haj što je \"sexi\" ali što je bizarno, podsjeća me na Manson-ove spotove! :S
ako se neko pali na zivotinje onda je bas preseksi....
hahahahaa,reklama je predobra,majke mi zebre su najluđe....hahahahah,odoh sad kupit oranđinu haha
joj bas je sexy, uspalio sam se na onu hobotnicu hehehe
seksi zivotinje nema sta.koji je ovo idiot napravio a koji je tek idiot ovo odobrio :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Simpaticna reklama...Jeste da su malo pretjerali...ali ideja je super...;)
Brateeeeeeeeeee, cccccc Sad su i sodomicari najzad dobili nesto legalno da mugu drkati! Strasno! Malo mi lici i na onaj crtani \"Ljepotica i Zvijer\" samo gdje je tu ljepotica?? Mislim da se udruge za zastitu djece s pravom ljute!
Neobicna reklama, svidja mi se al djeca....
jao gluposti :))
Hahahaha, reklama pravo smijesna, mozda malo asocira na seks, ali ubas minimalno... Ako je ovo provokativno, sto ne ukinu svaku reklamu koja je ikad na televiziji bila za uloske i tampon, jebem ti jednakopravnost!
Vrlo je moguce da je ova reklama namjerno ovako uradjena jer evo i \'\'los\'\' marketing je ipak marketing...a evo i mi smo pregledali ovu reklamu i vidjeli Oranginu sto znaci da ipak ima nekog efekta ;)
super je reklama
ma reklama je nidje veze,al kad se pustaju pornici po televizijama ovo nije ni cudo
pa jeste malo pretjerano,al et...