Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedva cekam, biti ce to super :)
i jaa :)
Trebas rezervisati mjesto u ovoj pekari ako hoces da kafu popijes, zadnjih nekoliko puta dosao, pola stolova prazno i na njima ceduljice "rezervisano", osjecao bih se kao idiot kada bih opet otisao tamo.
Vidim da neki u svojim komentarima sugeriraju da je ovaj covjek homo. Rudolph ima prijateljicu ( Simone ) sa kojom ima potomstvo. Sve mimo toga je cista izmisljotina.
a inače da jeste bio bi neki problem
Simpatičan, uživam u njegovim emisijama.
a hoce li fudo i dalal bit na doceku?
Napokon, nešto se pozitivno dešava i izvještava u ovom gradu!
Stevo Karapandža je bolji!
Neka mu Bozo Vreco malo zagusla
Ja mislim homo sexualci ce popuniti salu
nek vala dodje i on da vidi sta je prava hrana, nebi mjenjo sarmu, grah, pitu, cevape, janjetinu, teletinu ispod saca za 1000 njegovih recepata
Kad ides u Mrvicu potrebna ti je rezervacija, ne mozes onako doci. Gdje ste rezervacija u pekari. Ne idem tamo vise u svakom slucaju.
ne jedi g.vna kakva rezervacija...problem je sto cesto nema mjesta, pa raja rezervise sebi mjesto kako se ne bi vratili, ne znam sta je tu problem...a usluga im je vrh...a ti lagano u AS pekaru na buhtlu, tamo nema guzve ;-)
Rezervacija, ne jedi ti govna, prazno 4-5 stolova, pise rezervisano, rezervacija u pekari je sramota, nisam dosao na buhtlu nego na kafu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
..da uci cevape pravit?
easy meals