Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nevjernici*
Svim Katolicima želim ugodne i sretne nadolazeće blagdane.
Cestit Bozic i sretna Nova godina ,svima koji slave meni licno,je tako tesko gledati radnike koji idu prema hrvatskoj granici,da sam veci dio jutra i prijepodneva plakala.tako da mi je danas jako tuzan dan.
Sve je to lijepo ,ali Božićna sarma vadi iz mrtvih . Danas sam se osjećao iznimno loše , mahnuo dvije tri sarme sad i evo me ko nov, spreman za reprizu od sinoć :)
Ja meso ne jedem ( vegan) tako da sam pripemila sve morske plodove ( sve vrste skoljke, ribe, sirovi carpaccio itd) za moje goste ^^
Limit : jedino jedem ribu... Ali meso nikako
Huso : trebala sam vas pozvati ^^ pa ti ces postati ljubitelj morski plodova !
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Cestit Bozic da ga provedete u zdravlju i veselju !
Prekrasno! Sve bih voljela probati :). Pa sretan vam Božić slavljenici!